Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi mégis hogy...

Jehova tanúi mégis hogy gondolják, hogy térítgethetnek mások szexuális orientációjával? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Egy ideje nyíltan vállalom, hogy meleg vagyok. A lépcsőházban lakik egy jehovás vénasszony, akinek nagyon nem tetszik az életvitelem, valószínűleg ő küldte rám a térítőket is. Na szóval, ma délután 2 nő csenget az ajtón, rögtön gondoltam, hogy jehovák. Már majdnem csaptam is be az ajtót, amikor az egyik nő azt mondja, hogy "a tanúk meg tudnak szabadítani a gonosztól, már több esetben sikerült". Erre én mondtam, hogy bennem nincs semmi gonosz és mégegyszer meg ne próbáljanak zaklatni a szektájukkal, majd becsaptam az ajtót. Nagyon felháborított az eset, nem értem, hogy engedhetnek meg maguknak ilyet?

28/F (meleg)

2015. máj. 31. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
0%

"Rengeteg fajnál meg lehet figyelni, hogy ha túl sokan vannak, akkor több homoszexuális egyed születik, hogy egyensúly legyen megint."

Pl milyen fajnál? Én még nem láttam pl meleg gólyát :D

Mert attól hogy a szomszéd két kan kutyája egymást próbálja befedezni még nem homoszexuális. Mivel ha egy ellenkező nemű kutyát közzéjük engednél, rögtön heteróvá válnának...

2015. jún. 3. 14:39
 52/75 anonim ***** válasza:
93%

utolsó:

[link]

[link]

szólj, ha kérsz még linkeket..

2015. jún. 3. 14:47
 53/75 anonim ***** válasza:
27%

"Néha előfordul egy-egy puszi nyilvánosan, "

Mondjuk nem kéne nektek sem hirdetni ezt...

2015. jún. 3. 15:04
 54/75 anonim ***** válasza:
91%
Jó volna végre rájönni, hogy az érzelmek nyilvános kimutatása nem csak a heterok privilégiuma... ugyanannyi jogunk van ezt kimutatni, mint nektek!
2015. jún. 3. 15:14
 55/75 anonim ***** válasza:
43%
Leszarom a jehovát, a tanúit, az istent, a barmait, és mindenkit, aki hülye emberfölötti istenekben, és szarokban hisz!
2015. jún. 3. 15:52
 56/75 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem, mert ha olvastad volna a Bibliát, akkor tudnád, hogy a Biblia egyértelműen tiltja az erkölcstelen gyakorlatokat, köztük a homoszexualitást is."

A Biblia sok mindent tilt, aztán ellent mond a tiltásnak,

és fordítva is. Pár példa: [link]

Az egyház minden új dolgot elítél, régen is ez volt, most is. Mikor megjelent a kávé, akkor az volt az "ördög itala". Bűn volt kávét inni. Nem szánalmas és nevetséges? Utána ez volt a kakaóval is, és még mesélhetnék millió nevetséges buta dolgot. Nem bűn a homoszexualitás, miért lenne bűn az, hogy két ember szereti egymást? Ez miért fáj neked?

2015. jún. 3. 16:22
 57/75 anonim ***** válasza:
0%
a belinkelt videók nem bizonyítanak semmit. mi az, hogy leszbikus sirályok? a majmok meg csak azt bizonyítják, hogy látták valahol, és eltanulták. a cikkben is az van, hogy nem érzelmi a kötődés. egy majom nem síránkozik ilyenen.
2015. jún. 3. 17:12
 58/75 anonim ***** válasza:
100%

Bonobóról hallottál már? Ők például mindenkivel dugnak, még a kölykökkel is. Elsődleges céljuk, hogy levezessék a stresszt, nem a kölyök nemzés.

"a majmok meg csak azt bizonyítják, hogy látták valahol, és eltanulták."

Ekkora baromságot honnan szültél? Gondolkodj mielőtt hülyeségeket leírsz, még is honnan tanulta volna el?

"a cikkben is az van, hogy nem érzelmi a kötődés"

Igen nincs érzelmi kötődés köztük, de az ember pont ebben különbözik, hogy ott van. Heterok meg homoszexuálisok között is.

2015. jún. 3. 17:54
 59/75 anonim ***** válasza:
100%
A biblia viszont azt is irja,hogy add meg a testnek amit kiván.És mi az,hogy nem kellene kimutatni az érzelmeket nyilvánosan?Ehez mindenkinek joga van,nemcsak nekünk heteroknak
2015. jún. 3. 17:54
 60/75 anonim ***** válasza:
0%

"szólj, ha kérsz még linkeket.."

Tehát akkor ezek az állatok ellenkező neműekkel nem is közösülnek? :D Ne vicceljünk már.

"A biblia viszont azt is irja,hogy add meg a testnek amit kiván.És mi az,hogy nem kellene kimutatni az érzelmeket nyilvánosan?Ehez mindenkinek joga van,nemcsak nekünk heteroknak"

Nem nyilvános dolgokra vonatkozik ez, és egyértelmű, hogy a Biblia tiltja a homoszexualitást.

"Jó volna végre rájönni, hogy az érzelmek nyilvános kimutatása nem csak a heterok privilégiuma... ugyanannyi jogunk van ezt kimutatni, mint nektek!"

Mondjuk én azt sem díjazom, amikor a heterók nyalják-falják egymást nyilvánosan. Ez magán ügynek kellene legyen, én nem szoktam az intim szférámat mások előtt kiteregetni. Ráadásul már nem kötekedésképpen, de az tény, hogy egy pár az férfi-nő és nem férfi-férfi. Nem kellene pl gyerekeknek ezt látni, látnak elég rosszat a tv-ben.

"aki hülye emberfölötti istenekben, és szarokban hisz!"

Attól hogy neked könnyebb elhinni hogy minden véletlen lett még más hadd ne sz**** már le. Szemléltetésül: melyiket könnyebb elhinni, hogy egy szobában véletlenül bekerült 1 golflabda vagy hogy a szobába bekerült százmillió golflabda?

"Bonobóról hallottál már? Ők például mindenkivel dugnak, még a kölykökkel is. Elsődleges céljuk, hogy levezessék a stresszt, nem a kölyök nemzés. "

Tehát mint írtam is nem homoszexuálisok, mert közösülnek ellenkező neműekkel is.

Úgy hogy igen, kérek linket, csak olyat, ahol egyértelműen bizonyítják, hogy egy fiú pingvin, csak fiú pingvinnel csinálja, tojó szóba sem jöhet. :)

2015. jún. 3. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!