Jehova tanúi mégis hogy gondolják, hogy térítgethetnek mások szexuális orientációjával? (részletek lent)
Egy ideje nyíltan vállalom, hogy meleg vagyok. A lépcsőházban lakik egy jehovás vénasszony, akinek nagyon nem tetszik az életvitelem, valószínűleg ő küldte rám a térítőket is. Na szóval, ma délután 2 nő csenget az ajtón, rögtön gondoltam, hogy jehovák. Már majdnem csaptam is be az ajtót, amikor az egyik nő azt mondja, hogy "a tanúk meg tudnak szabadítani a gonosztól, már több esetben sikerült". Erre én mondtam, hogy bennem nincs semmi gonosz és mégegyszer meg ne próbáljanak zaklatni a szektájukkal, majd becsaptam az ajtót. Nagyon felháborított az eset, nem értem, hogy engedhetnek meg maguknak ilyet?
28/F (meleg)
(Nem vagyok szektás tanú)
Mi a baj azzal, ha pedó vagy?
"ha ez így van, hogy lehet, hogy évezredekkel ezelőtt is voltak melegek? "
Azért, mert egy populációban dinamikus egyensúly kell. Mivel az embereket nem gyakran eszik meg, ezért nincs, mi vissza tartsa a létszám növekedést, a homoszexualitás pedig erre szolgál. Ez más fajoknál is így van.
Nyúl, róka példája. A róka a predátor, a nyúl a préda. A róka azzal, hogy eszik nyulat, megakadályozza, hogy túlszaporodjanak. A két populáció között dinamikus egyensúly van. Csak, hogy értsd, hogy ez az embernél miért nincs így.
Ha egy populációban nincs dinamikus egyensúly, abból gáz lesz. Egyik lehetőség a kihalás. Volt már rá példa ,hogy túlnépesedett faj "fogta magát és kihalt", nem is egy.
Ez tudomány, hiába gondolod te így. Ezek bizonyított tények.
"Tehát azt akarod mondani, hogy a hombárok fogják megmenteni az emberiséget a kihalástól?"
Semmi sem fogja megmenteni az embert a kihalástól. Ha nem lesz létszám csökkenés, bár előbb utóbb úgy is tesznek ellene(mellesleg most is tesznek ellene: amennyi undorító kaját megeszünk, az is okoz korai halálozást),de háborúkkal is simán megoldható, csak kell egy ürügy, és már is megvan oldva. Persze előbb utóbb úgy is megint háború lesz, ez elkerülhetetlen. Természetes úton már rég kihaltunk volna.
"Döbbenetes arányban romlik a férfiak termékenyítőképessége. A 40-es években még 200 millió volt milliliterenként a normálisnak tekintett hímivarsejt-koncentráció alsó határa. Ez a 70-es évek közepére lecsökkent 120 millióra, aztán a 80-as években 50 millió lett, ma pedig 20 milliónál tartunk, ennyinél mondjuk hogy normális spermiumszámról van szó"
Gondolom rájössz magadtól is, hogy előbb-utóbb minden férfi meddő lesz, ami megint csak egyenlő a kihalással, mert természetes úton gyerek nem fog születni. Persze mesterségesen még ezt is megtudjuk oldani.
Én Jehovista családban nőttem fel, a szüleim és egyik testvérem a mai napig benne vannak ebben a szektában. Én kamasz korom óta tudom, hogy meleg vagyok, de el kellett folytanom, mert ez elfogadhatatlan a JT-nél... Pár éve otthon előbújtam, elmondtam, hogy meleg vagyok és azt is, hogy van barátom. Otthagytam végre ezt az egész őrületet és azóta boldog vagyok, hogy önmagam lehetek a párommal és szabad vagyok a vallásos hazugságoktól! :) Kérdező, ne foglalkozz velük, ők robotként járkálnak és mint a megszállottak próbálnak mindenkit megtéríteni, mert azt hiszik, hogy ők találták fel a spanyol viaszt.. A Bibliára hivatkozva ítélkeznek mindenki felett, pedig semmi közük más életéhez.
25F m
Te egyáltalán nem voltál Jehova Tanúja szerintem, mert még a vallás nevét sem tudod leírni.
"és szabad vagyok a vallásos hazugságoktól!"
Nem hiszem, mert ha olvastad volna a Bibliát, akkor tudnád, hogy a Biblia egyértelműen tiltja az erkölcstelen gyakorlatokat, köztük a homoszexualitást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!