Jehova tanúi mégis hogy gondolják, hogy térítgethetnek mások szexuális orientációjával? (részletek lent)
Egy ideje nyíltan vállalom, hogy meleg vagyok. A lépcsőházban lakik egy jehovás vénasszony, akinek nagyon nem tetszik az életvitelem, valószínűleg ő küldte rám a térítőket is. Na szóval, ma délután 2 nő csenget az ajtón, rögtön gondoltam, hogy jehovák. Már majdnem csaptam is be az ajtót, amikor az egyik nő azt mondja, hogy "a tanúk meg tudnak szabadítani a gonosztól, már több esetben sikerült". Erre én mondtam, hogy bennem nincs semmi gonosz és mégegyszer meg ne próbáljanak zaklatni a szektájukkal, majd becsaptam az ajtót. Nagyon felháborított az eset, nem értem, hogy engedhetnek meg maguknak ilyet?
28/F (meleg)
Isten küldött neked két nőt, te meg válogatol. Na ez a felháborító. Te kis finnyás. Amúgy nekik ez a dolguk.
Te meg játszhatsz melegesdít, lelked rajta.
És honnan tudnak a szomszédok az életviteledről? Mi nem tetszik nekik? Előttük csinálod? :S
Nem értem.
Mit gondolsz miért jött hozzátok pont két nő és miért csábítanak arra, hogy a nőket szeresd?
Világos, hogy mit akartak gyógyítani...
A jehovások fanatikusok, és egyáltalán nem tartják tiszteletben másnak a vallását és a magánéletét sem, hozzánk például vasárnap délelőtt 10-kor csengettek, majd mikor elküldtük őket, visszajöttek délben !!
A jehovásokat pont az ilyen kéretlen és pofátlanul levakarhatatlan térítők miatt utálják sokan. Nekünk is 4-szer kellett őket elküldeni a francba, hogy ne jöjjenek többet.
A jehova tanúit a büdös életbe nem lehet meggyőzni semmiről, mert ők agymosottak. Ne foglalkozz velük, ha pedig folyamatosan zaklatnak, feljelentheted őket nyugodtan.
Ismerősömhöz, aki teológiát tanult, is becsöngettek. Kérdezték, akar-e beszélgetni a bibliáról, mondta hogy igen! Behívta őket. Már 1 óra után a jehovásoknak nagyon mehetnékjük volt de az ismerősöm csak ott tartotta őket még 1 óráig, miközben beszélt a bibliáról :D 2 óra után elmentek, és soha nem jöttek vissza!
Mesélte, hogy azokat a leizzadt, megrémült, hitében igencsak megingott arcokat kellett volna látni 2 óra után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!