Jelenleg hol tart a biblia alapú rákkutatás?
Egész jól nem válaszoltál a kérdéseimre, Anonymus :)
Azért pár dolgot kijavítok, mert még az alapfogalmakat is rosszul tudod.
Látom egyáltalán nem veszitek komolyan még magatokat sem. Tényekkel álltok szemben, amivel nem tudtok vitázni. Kész pont. Megy a mellébeszélés ezerrel.
Megígérem ebbe a topicba soha többet nem írok. Egész egyszerűen felesleges. Szerintem el sem olvastátok, amit írtam. Marhára örülök, hogy rátok szántam azt a pár órát, míg értelmesen kifejtettem érveimet, ti meg 2 mondattal elintézitek, miszerint "ezek csak az én kételyeim". :D Igaz, hogy a fél tudós világ rövid vázlatos összeszedett gondolata volt arról, hogy miért baromság az evolúció, de igen, én kételkedem.
Nem tudtok válaszolni ezért nem is akartok, így a személyemet kell támadni, hogy én mennyire kételkedek. Júúj, hát tényleg, mintha az életem függne tőle. Én a ti hitetek nélkül is totálisan boldogan elvagyok szóval nekem nem kell ezen rágódnom, hogy úristen, most nekem van e igazam vagy sem.
Az, hogy számotokra még mindig presztizs értékű, hogy nektek legyen igazatok, jól bizonyítja, hogy még mindig lepontoztok :D Mintha ez számítana bármit is :D
Gyerekek, menjetek és játszatok szépen valamivel...
Legyen nektek hitetek szerint ^_^
Anonymus
"Komolyan azt hiszed, hogy "xy túl bonyolult" meg "a természet nem tudhat ilyet" érv lehet egy vitában? Megkaptad a válaszaidat a DNS-re, a zsiráfra és az összes többi elcsépelt kreacionista baromságra is, olvasd el őket újra és újra amíg meg nem érted."
Nem, nem kaptunk választ semmire sem!! Egy kommentemre sem jött válasz, pedig mind logikusan levezetett érvelés volt a teremtés mellett. Ti erre meg jösztök itt folyamatosan a materialista baromságaitokkal, vicc az egész, nevetségesek vagytok! Élintézni mindent annyival, "hogy ez csak a mi személyes kételyünk", komolyan azt hiszed, hogy ez érv lehet egy vitában??! Ennyi erővel a távirányítódra meg a mosógépedre is mondhatnád, hogy magától jött létre, ja hogy nem hisszük el, az csak a mi személyes kételyünk, igaz? Ennyivel elintézni egy vitát, hogy személyes kétely?!!!! De az érveket meg figyelmen kívül hagyjátok, pedig nagyon is megalapozott a mi személys kételyünk, ugyanis nyomós érvek állnak mellettünk, ezt bőven kifejtettem több válaszomban is, vissza lehet keresni, semmi reagálás nem jött rá, csak süket duma! Igen, azt viszont látom, hogy bennetek nincs semmiféle kétely, ti csont nélkül benyeltek minden baromságot, mindegy nektek csak materiális (anyag-elvű) duma legyen, tudományos köntösbe öltöztetve!! Ez van, elhiszem, hogy fáj, de ez az igazság! Na lehet lepontozni érte ovisok!
"Egy kommentemre sem jött válasz"
Hazudozzál tudod kinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!