Miért nem értenek meg a vallásosak? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést!Nagyon kérek mindenkit,olvassa el a kommenteket,mert már nem is válaszolnak rá,pedig jogosnak érzem,amit írtam,mégis ellenségesek,amikor én a véleményükre,a saját véleményükre lettem volna kíváncsi!Leszektásoztak,én nem értem,hogy nem tudják meglátni a jót,és a szépet,hogy van ez?Mi a véleményetek?Írhattok ide,vagy amoda is,csak valaki mondjon már valamit,hogy én vagyok a hülye,vagy van benne valami abban,amit írtam!Mindenféle ember véleménye érdekel,attól függetlenül,hisz e Istenben,vagy sem..
Íme a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__6..
2010. febr. 10. 10:19
21/22 anonim válasza:
Megértenek téged, csak nem értenek veled egyet. A Keresztyének legalább is.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
22/22 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm!!!
2010. febr. 12. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!