Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Erről mit gondoltok? Vallásosa...

Erről mit gondoltok? Vallásosak és kevésbé vallásosak véleménye is érdekel!

Figyelt kérdés

Le Président de l'Argentine reçu cette image et l'appela un "courrier de plaisanterie", 8 jours plus tard sa fille décéda. Un homme reçu cette image et envoya immédiatement des copies.....Sa surprise fût d'être l'heureux gagnant de la loterie.

Alberto Martinez reçu cette image et la remis à sa secrétaire pour faire des copies mais ils oublièrent de les distribuer: elle perdit son travail et, lui perdit sa famille.

Cette image est miraculeuse et sacrée ; n'oubliez pas de la faire suivre dans les 13 jours au moins à 20 personnes.

Ez a kép szent és csodát tesz.....

Argentina elnöke kapta ezt a képet és hülyéskedésnek gondolta, 8 nap múlva a lánya elhunyt. Egy férfi szintén megkapta ezt a képet és elküldte azonnal a másolatait (továbbította). A meglepetés az volt számára, hogy megnyerte a lottó nyereményt.

Alberto Martinez szintén megkapta ezt a képet és odaadta a titkárnőjének, hogy csináljon belőle másolatokat, de elfelejtették őket szétosztani, a nő elveszítette a munkáját, a férfi pedig a családját.

Ez a kép szent és csodát tesz, ne felejtsétek el 13 napon belül továbbítani, legalább 20 embernek.

Ez a kép van hozzá:

[link]

E-mailen küldözgetik körlevélként.Mit gondoltok erről?

2009. nov. 10. 13:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Régóta küldözgetnek ilyen bosszantó marhaságokat, egyet se küldtem tovább, és semmi bajom nem lett (mint az várható is volt).
2009. nov. 10. 13:08
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
hallottál már a lánclevelekről? te sem gondolhatod komolyan, hogy bármi valóságalapja van.
2009. nov. 10. 13:15
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy gondolom, mások véleménye érdekel!
2009. nov. 10. 13:17
 4/23 anonim ***** válasza:

Vallás ide vagy oda,ezek mind jó nagy marhaságok,gyerekkoromban volt pár,amit tovább küldtem,Édesanyám legnagyobb örömére (gondolhatod),de soha nem nyertem semmit,nem történt velem semmi különleges,csoda meg pláne.Aztán mikor nem küldözgettem tovább,akkor sem lett semmi bajom,két kezem van,két lábam,és egyéb szerveimben sem szenvedek hiányt szerencsére;nem lettem halálos beteg meg hasonlók.

Lényeg a lényeg,valakinek biztos van ebből valami haszna,de hogy nem annak aki tovább küldi ezeket a láncleveleket,az szinte 100%.

Ez az én véleményem.

2009. nov. 10. 13:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Na végre, köszönöm :)!
2009. nov. 10. 13:40
 6/23 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Én azt gondoltam, hogy 2009-ben ezen már túlvagyunk, de nem.

Amúgy a hitnek, elvárásnak van egy kis bizonyított hatása, tehát csak hajrá!

2009. nov. 10. 13:45
 7/23 anonim ***** válasza:

ez a szokásos marhaság, semmi jelentősége nincs... a történeteket is az író találta ki...

viszont azok a körlevelek, amik nem köteleznek téged a továbbküldözgetésre és nem fenyegetnek mindenféle balszerencsével, valóban hasznosak... pl egyszer én kaptam egy képet, amin "isten szeme" volt látható (ez egy űrfelvétel egy nagyon különleges jelenségről), és állítólag energiával tölt fel, szerencsét hoz... de nem kötelezett az e-mail írója semmiféle továbbküldésre, csupán annyi volt mellé írva, hogy akinek szeretnék örömet okozni, annak küldjem tovább, de semmi fenyegetés, meg balszerencse, hogyha nem... lényeg a lényeg, a kép valóban feltöltött energiával, és nem is csak egy napra :) bár istenben én nem hiszek, de az a jelenség egy hónapra elegendő jókedvet, energikusságot adott nekem....talán tényleg van ilyen hatása, bár az is lehet, hogy csak az elmém csinálta az egészet :)

2009. nov. 11. 11:04
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. nov. 11. 14:11
 9/23 A kérdező kommentje:
Végül is ha azt vesszük itt látta egy csomó ember, szóval a lényegét teljesítettem, most várom a "jutalmat" ;) XD! Amúgy én sem hiszek az ilyenekben :D!
2009. nov. 11. 16:32
 10/23 anonim ***** válasza:
BEKAPHATJATOK MIND AKIK ILYEN MARHASAGOKBAN HISZNEK, AHELYETT,HOGY ISTEN EGYSZULOTT FIABAN HINNENEK
2009. nov. 15. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!