Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Erről mit gondoltok? Vallásosa...

Erről mit gondoltok? Vallásosak és kevésbé vallásosak véleménye is érdekel!

Figyelt kérdés

Le Président de l'Argentine reçu cette image et l'appela un "courrier de plaisanterie", 8 jours plus tard sa fille décéda. Un homme reçu cette image et envoya immédiatement des copies.....Sa surprise fût d'être l'heureux gagnant de la loterie.

Alberto Martinez reçu cette image et la remis à sa secrétaire pour faire des copies mais ils oublièrent de les distribuer: elle perdit son travail et, lui perdit sa famille.

Cette image est miraculeuse et sacrée ; n'oubliez pas de la faire suivre dans les 13 jours au moins à 20 personnes.

Ez a kép szent és csodát tesz.....

Argentina elnöke kapta ezt a képet és hülyéskedésnek gondolta, 8 nap múlva a lánya elhunyt. Egy férfi szintén megkapta ezt a képet és elküldte azonnal a másolatait (továbbította). A meglepetés az volt számára, hogy megnyerte a lottó nyereményt.

Alberto Martinez szintén megkapta ezt a képet és odaadta a titkárnőjének, hogy csináljon belőle másolatokat, de elfelejtették őket szétosztani, a nő elveszítette a munkáját, a férfi pedig a családját.

Ez a kép szent és csodát tesz, ne felejtsétek el 13 napon belül továbbítani, legalább 20 embernek.

Ez a kép van hozzá:

[link]

E-mailen küldözgetik körlevélként.Mit gondoltok erről?

2009. nov. 10. 13:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ITT AJUTALOM (HUJE BAROM)
2009. nov. 15. 23:08
 12/23 anonim ***** válasza:

Más magvas gondolata jut eszembe róla:

Egy bolond százat csinál.

2009. nov. 18. 09:37
 13/23 A kérdező kommentje:
Látom neked is csak annyi eszed van, amennyi látszik!
2009. nov. 18. 11:46
 14/23 anonim ***** válasza:

Én személyszerint nem hiszek a csodákban, mivel a Biblia alapján megértettem, hogy a csodák amelyek Istentől származnak azok megszüntek, hiszen a Biblia 1Korintusz 13:8–10 kijelenti:

„Legyenek akár prófétálás ajándékai, el lesznek távolítva; legyenek akár nyelvek, meg fognak szűnni; legyen akár ismeret, el lesz távolítva. Mert részleges ismeretünk van, és részlegesen.

Azt viszont elismerem, hogy napjainkban is történnek csodák csak ezek nem Istentől származnak ahogy az elöbb is figyelted. És figyeld meg, hogy a napjainkban levő csodák kitől is származnak valójában a Biblia alapján: 2Tessz 2:9, 10: „ A törvénytelennek jelenléte pedig Sátán munkálkodása szerint van, minden hatalmas cselekedettel és hazug jelekkel meg előjelekkel, és minden igazságtalan megtévesztéssel azoknak, akik elvesznek, megfizetésként azért, mert nem fogadták el az igazság szeretetét, hogy megmentésben részesüljenek.”

2009. nov. 22. 14:06
 15/23 anonim ***** válasza:
sztem 1hatalmas ökörség!!!ezzel szorakoznak a böszmék,tudatlanok és az unatkozzok!!
2009. dec. 13. 20:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Én már tucatnyi ilyen szart kaptam. Egyiket sem küldtem tovább, mégsem lett semmi bajom. Szokták mondani, hogy az átok csak azon fog, aki hisz benne.
2010. márc. 6. 22:23
 17/23 F erii ***** válasza:

teljesen igaz !

vannak Szent képek, amik könnyeztek pl:máriapócsi szűzanya kép, azt se tudja a nemhivő közösség megmagyarázni, hogy miért sírt.

A kép amúgy Bécsben van a Stephansdom- templomba kiállítva

gyönyörű!

2010. szept. 15. 19:48
 18/23 anonim ***** válasza:

19:48

De érdekes módon Bécsben nem könnyezik, itt a helyén kiállított másolat viszont igen.

2010. szept. 15. 19:56
 19/23 F erii ***** válasza:

19:58

Pontosan!

mert Szűz Mária a magyarok védőszentje!

Ferii

2010. szept. 16. 17:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Hehe, egyik argentin elnöknek sem halt meg a lánya, mekkora kamu :D
2010. okt. 20. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!