Miért hiszi az emberek többsége azt, hogy a tudomány az csak egy vallás a sok közül? A tudományos téziseket megérteni kell és nem elhinni.
"* 2006-os felmeres szerint a nyugati, civillizalt vilagban elo emberek 29%-a nem hiszi, vagy nem tudja, hogy a Fold a Nap korul kering"
Erről hol lehet olvasni bővebben?
A cikket, amire gondoltam, mar nem kapom, de talaltam par mast:
[link] - eszerint az amerikaiak 79%-a, a nemetek 74%-a, a britek 67%-a tudja, hogy a Fold kering a Nap korul.
[link] - az oroszoknal 67% az arany.
[link] - egyeb forrasok
Egyeb ijeszto felmeresek is vannak. Pl. az amerikaiknak csak 10%-a tudja, hogy mi a radioaktiv sugarzas. Ne csodalkozzunk, hogy ilyen ertelmi szintek mellett egy csomo embert a tudomanyt vallasnak tartja, vagy ilyen chemtrailes - chipes baromsagokat terjeszt. :|
"vagy ilyen chemtrailes - chipes baromsagokat terjeszt. "
Na na, ne mossál össze igaz és téves vagy hazug dolgokat !
Nézz meg 1 normális kondenzcsíkot, és hasonlítsd össze az órákig el nem oszló, szisztematikusan, egyenletesen párhuzamosan húzott csíkokkal.
Nekem ez már akkor feltűnt amikor még hallani sem lehetett a chemtrail-ről.
itt a különbség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!