Egy nem keresztény nem képes arra, amire egy keresztény?
MI AZ, amire egy keresztény képes, a nem-keresztény meg nem? Mert én semmi ilyet nem tudok elképzelni.
Szeretni, elfogadni a másikat, és hinni.
Erre minden ember képes.
Viszont ők ezzel tökéletesnek tűnnek, de tartja a mondás: Nincs tökéletes ember. Vagy senki sem tökéletes.
„A kereszténykedés csak az emberek kiemelése a tömegből, én úgy látom.”
És olvastad pl. az Újszövetséget? Először el kellene olvasni, lehet, „árnyaltabban” látnád a dolgot.
https://www.youtube.com/watch?v=nGU2mR2CpBE
Először is! Ne támadj, én sem támadtalak, okos!
Ez érdekes. Mivel isten annyira felkapott. És több millióan, hanem milliárdan azt a teóriát vallják. És mégis itt meg az evolúcióval jönnek. De még a tudósok sem tudják, hogyan is keletkezett a föld, így az emberek persze hogy össze vannak zavarodvam és csak játszanak az emberekkel.
A keresztény szeretetről ne beszéljünk, az ártatlanok a máglyán nem így gondolták régen.
Valamint a keresztények csak azt képesek elfogadni ami az összeollózott Bibliában áll. Minden másra az ördög mesterkedéseként tekintenek. Akik pedig nem hiszik el a bibliai történeteket, azok pedig az ördög cimborái.
A keresztények pedig általában rosszabb emberek mint az átlag, csak a biblia szentbeszédei miatt képesek jót cselekedni.
A keresztények semmit sem tudnak, csak hisznek. Ez pedig teljesen más. Valamint az, hogy sok a birka, akarom mondani keresztény, nem érv arra hogy igazuk van. Akik egy 2000 éves könyv tudásának hisznek, azok még mindig egy lapos Földön élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!