Akkor miért akarja elpusztitani a földet meg az emberiséget.
Akadájozzná meg a rossz dolgokat.Az éhzöket meg a betegeket segitse.
Nagy szart létezik.
Csak a hülyék képzeletébe hogy legyen mivel elfoglalni magukat.
2010. jan. 4. 16:36
92/113 anonim válasza:
Isten olyan mint a Mikulás. Egy idős, szakállas bácsi, aki ha jó voltál megajándékoz, ha nem megbüntet . Mindkettőnek vannak segédjeik akik segítenek nekik a nehéz munkában(angyalok & manók).
Az, hogy hiszünk-e bennük, tulajdonképpen nagyrészt csak a szülőkön múlik. Ha elhitetik veled, hogy létezik, akkor te is úgy fogsz rá gondolni, mint egy létező egyénre, bár sose láthatod. És a róla kialakított képet sajátodnak fogod érezni, pedig a szülők táplálták beléd.
A kettő között annyi a különbség csupán, hogy a Mikulást nem lengi körül egy beteges idea, hanem az emberek úgy 5-8 éves korukra belátják, hogy nem létezik.
2010. jan. 4. 18:38
93/113 anonim válasza:
Igen.
2010. jan. 10. 18:28
94/113 anonim válasza:
Hiszem, hogy létezik Isten. Ezt alá tudom támasztani azzal, hogy semmi sem történik véletlenül. Ja és nem kell összetéveszteni Isten világát, a gonosz világával. Miért? Azért, mert mi itt a Földön olyan sikban vagyunk, ahol van idő, viszont Isten és a gonosz e sik felett áll. Ott már nincs idő, Ő mindent tud, akár közöttünk is jár, mert nem ismerjük mi ezt a dimenziót. Fizikusok feltételeznek tízen és egynéhány dimenziót, holott fogalmuk sincs, a negyedik dimenzióról, hogy mi is valójában. Na mármost minden valami okból kifolyólag történik, és nem véletlenül. De nagyon kell ügyelni, mert úgy, ahogy Isten közöttünk játhat, úgyan úgy a gonosz is. Lásd az okultizmust, szellemidézések stb. Dióhélyban ennyit erről.
2010. jan. 19. 11:42
95/113 anonim válasza:
Úgy dióhéjban vedd be a gyógyszeredet.
2010. jan. 19. 14:56
96/113 anonim válasza:
Ahogy a jó öreg Albert bácsi mondta " Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos." Hát az utolsó előtti hozzászóló ékes bizonyítéka annak, hogy Einstein mégiscsak tudott valamit...
2010. jan. 19. 15:59
97/113 anonim válasza:
Szerintem létezik.Én hiszek benne.
mert ha volt is ősrobbanás, az élőlények, az emberek hogy kerülhettek a földre?képtelen vagyok azt elhinni hogy baktériumokból fejlődtük ki meg minden, mert ha így lenne akkor a mai napig kifejlődhetnének a bacikból de nem így van tehát valakinek meg kellett teremeni minket embereket
2010. jan. 20. 21:14
98/113 anonim válasza:
Igen lézetik az emberek agyában. Máshol nem.
2010. jan. 24. 14:40
99/113 anonim válasza:
"mert ha így lenne akkor a mai napig kifejlődhetnének a bacikból"
A mai napig? Nem zavar, hogy amit leírtál, ahhoz 4 milliárd év kellett?
Komolyan, mindenkinek kisebb az IQ-ja a cipőméreténél?
2010. jan. 24. 15:07
100/113 anonim válasza:
megis honnan tudod biztosra hogy az 4 milliard ev volt? es hol vannak az osszekoto elemek? minden arra mutat, a regeszet is hogy az allatok mint fajok es az ember is nem fejlodes altal jelent meg, hanem egyszer csak megjelent, es nincsenek kozottuk osszekoto elemek, olyan hogy majomember meg ilyesmi./....ezek teljesen logikatlan gondolatok. az elettelen anyagbol megis hogyan jott letre egy elo sejt? honnan az elet? az eletnek Forrasa van es az nem mas mint Isten (zsidok 3:14 minden haznak van epitoje es aki mindent elkeszitett az Isten az)en nem hiszem hogy az emberi test es az agy ami olyannyira bonyolult csak ugy magatol jott letre a semmibol? ja es osrobbanas, mi robbant fel? vagy osleves? honnan bele a szerves anyag? mibol honnan alakultak ki? az evolucio csak egy beteg elmejunek az agyszulemenye volt. minden tudomanyos bizonyitek alatamasztja a Biblia teremteselmeletet, ami legalabb logikus, ertheto es bizonyithato is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!