Szerinted létezik Isten?
Én is így vagyok vele, de ha belegondolsz csak magába a világegyetembe... próbáld meg elképzelni hogy hogyan keletkezett NEM LEHET...próbáltam... nagyon ijesztő.
Hisz ha beleteszel egy gombot egy befőttes üvegbe és azt egy szobába és sorolhatnám...megint csak a végtelenségig jutsz el de olyan nincs! Mindennek van kezdete és vége...nem bírom felfogni:s
Szerintem igen.
Rengeteg dolog van ezen a világon, amelyeket csak úgy magyarázhatunk, ha Isten létezik. De ebbe most nem mennék bele, mert itt mindenki csak lehurrogni képes a másikat. És különben is, ha valaki nem hisz Istenben, akkor nem egy ilyen oldal fogja meggyőzni, hogy mégis létezik.
Ha te vallásos vagy, de elkezdtél kétkedni, akkor szerintem járj többet misére, hittanra, esetleg ismerkedj meg más vallásokkal is, hátha így megtalálod a választ.
Ha meg ateista vagy, de elkezdtél kétkedni, hogy mégiscsak lehet Isten, akkor meg menj el egy templomba és hallgass végig egy misét! Vagy ismerkedj meg a különböző vallásokkal! Menj el egy-egy istentiszteletre és majd meglátod mi lesz.
15.01-
Ha fel tudnád fogni ,Te lennél Ő.
Nem lehetsz nagyobb és több a leghatalmasabbnál.
Az ő létezése, nem az emberek hitén múlik.
Hálistennek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!