Szerinted létezik Isten?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 14:53
23/113 A kérdező kommentje:
Régen tudatlanok voltak az emberek, még is volt köztük olyan akik kicsit intelligensebbek voltak a többinél. Ők írták a bibliát, szerintem ők egy törvénykönyvet írtak. Csak ezeket a törvényeket nem ráerőltették a népre, hanem belerágták a szájukba, és egy kicsit megfélemlítette őket ezzel a könyvel...hisz benne van, ki rosszat cselekszik a pokol kapuján lép majd be és örök időkig szenvedni fog... ezzel szaratták be az embereket
2009. dec. 27. 16:24
24/113 anonim válasza:
hát biztosan nem úgy, ahogyan az emberek elképzelik :) ha van is valami természet és emberfölötti erő, akkor nem azzal foglalkozik, hogy Piri néni jár e a templomba és hogy Krisztike maszturbál e titokban
25/113 anonim válasza:
16.42. Teljesen jól mondod
15.20. Le akarod iskolázni Istent ??? Vicces
Szerinted el kéne h menjen hozzád h bizonygassa létezését???
------------------------
Isten szabad akaratot ad az embernek h azt higgyen azt gondoljon amit akar.
26/113 A kérdező kommentje:
Fura...szerintem csak azért mondják az emberek hogy létezik mert félnek attól amitől régen is féltek.... AMIÉRT KÉSZŰLT A BIBLIA ÉS AZ ISTEN STORY
2009. dec. 27. 17:09
27/113 anonim válasza:
Minden tölled függ. Ha hiszel Istenben akkor létezik!
aki meg nem hisz kezdjen hinni! Te nem hiszel Istenben? De lehet ö se benned!
Egy Székely mondás szerint higgyünk mert ha nem hiszünnk és van akkor nagy szarban vagyunk
28/113 A kérdező kommentje:
És most azért higgyünk hogy ne legyen nagy szarság? Fura, és ezt mondtam az előbb is hogy csak azért hisznek ilyenben mert félnek :/
2009. dec. 27. 17:35
29/113 anonim válasza:
Igen, a keresztény isten, a bibliai létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!