Szerinted létezik Isten?
Neem, ez egyáltalán nem volt hosszú:D
A hosszú az amit a PRÉDIKÁTORUNK írt:D
Am lehet hogy így van...
Bocs én se akarok hosszú lenni (bár annyira hosszú mint a "prédikátor" úgyse leszek xd) de az én elgondolásom kicsit bonyolultabb.
Én régen hittem Istenben (Jehova tanúis voltam) és mindig boldogan leültem az újabb foglakozásokra, olvasgattam a bibliát szabadidőmben, imádtam Jézust, imádtam a Teremtőt imádtam ezt az egészet. De aztán apám rám erőltette a katolikus vallást: csicsás templomok, vasárnap korán kelés, hittanóra, minden egyéb, és már úgy érzem, hogy az egész egy nagy baromság és csak az emberek pénzét akarják kicsórni.
Egy nagy hazugság az egész, béke így, szeretet úgy, közben meg ott vannak pl a kereszteshadjáratok...
Én úgy gondolom, hogy az emberek ne azért legyenek önzetlenek, ne azért szeressenek, ne azért tartsák be az etikettet, mert ha nem teszik, ezt egy hatalmas lény látja felülről és pokolra juttatja őket... Azért tegyük ezt, mert értelmes gondolkodású, egy fejlett civilizációt alkotó emberek vagyunk, és nem az különít el minket az állatoktól, hogy 2 lábunk van és nem 4!
Ez a véleményem Istenről.
Az ősrobbanás pedig úgy keletkezett, ahogy neked 2 cmes kisujjadból 6 cmes lett az évek során.
Köszi ha végigolvastátok és remélem nem volt hosszú!!
nem, nem voltál hosszú, köszi hogy írtál :D
Am szerintem is csak az emberek pénzét akarják így kicsalni. :/
II.(Nagy)Frigyes megkérdezte udvai káplánját, tud-e valamilyen bizonyítékot mondani Isten létezésére?
- De felség - válaszolta a káplán - A zsidók!
(Az Ő vére mirajtunk és a mi gyermekeinken)
No comment.
Szerintem igen!!
És nem az emberek pénzét akarják kicsalni ezzel!!
Hiszen azért mert elmondasz egy imát vagy szólsz Istenhez senki az ég világon nem fog tőled pénzt kérni!!
És nem is kötelező megvenni a Bibliát, nem kötelező adományt se fizetni!!
Nos én azért hiszek benne ,mert én is ismerek egy asszonyt akinek többször is megjelent Mária.
Vagy pl ott van a vérző kendő meg a vérző Jézus a kereszten!Vagy az az apáca akinek megjelentek Jézus sebei!!
szóval azért ezen is el lehet gondolkodni!!
én hiszek!
mert az én dédapám egész életében ivott, nem hitt Istenben, verte,veszekedett a családjával,a feleségét nem engedte eljárni misére akár még a templomból is a hajánál fogva kiráncigálta!!
Halála elötti éjelen viszont leült egy székre és magába motyogott,sírt ,pedig könnyet az arcán nem lehetett látni eddig.
Másnap meghalt végelgyengülésbe, pont július 13.-án.
És aki aznap hal meg azt a Szűzanya magához veszi!!
De különben meggondolkodtató válasz!!
Hisz már többezer éve nem kaptunk rá választ!!
Ezért hit!És ott vannak a szellemek is!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!