Kedves Keresztények? Miért fáj ez Istennek?
Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.
És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)
Hello
Lehet ezzel már elkéstem, de csak most tudtam írni... én felteszem az életemet arra az állításomra, hogy homoszexuálisnak lenni Jézus szerint nem bűn. De ezt azért is érzem feleslegesnek, mert bármit állít az ember, bármilyen elv szerint él is, ha akrja ha nem, fel teszi rá az életét. Mert ha "lejár az idő" ezek miatt lesz számon kérve, és ott már az élete lesz érte a cél.
Amúgy a Máté:19/11-12-t még senki nem cáfolta meg... a homoellenesek ezt az igét hogyan értelmezik?
bocsi... cél helyett tét
csak már félig alszok :)
Heteróknak lehet, csak leszbikusoknak nem?
Nagyon helyes, hogy le kell venni a kereszteket, ugyanis sérti az ateisták érzéseit! Vagy csak a keresztények érzései számítanak?
A KDNP arra van, hogy a keresztények ráerőltessék nézeteiket a társadalomra, nem elég nekik a szabad vallásgyakorlás, maguknak akarják az egész világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!