Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.
És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)
Ráteszi az életét, nem is tehetne mást. Ugyanis ő ezt érzi, belülről jön. Nem pedig külső agymosás által. A melegség nem erkölcsi kérdés, hanem adottság. Embereket adottságaik miatt kirekeszteni viszont már erkölcsi peobléma. Itt már nem a melegség szorul védelemre vagy magyarázatra, nem az van konfliktusban a valósággal, hanem a vallás, ami alapján te veszed a bátorságot kijelenteni mások életéről, hogy értéktelen!
2014. ápr. 4. 13:51
122/189 anonim válasza:
a meleegk felett ítélkezni keresztény- és emberellenes. Jézus ilyet soha nem tenne. És nem is tett.
2014. ápr. 4. 13:58
123/189 anonim válasza:
Megint nem olvastok. Hol ítéltem. Azt mondtam , mindenki magát ítélje meg, úgy beszéljen, mintha az élete múlna rajta. Mindenki a saját életét tegye rá, én ezt írtam. Magyarán, ne hazudjon. Olyan nagy kérés ez?
Megyek dolgozni.
2014. ápr. 4. 14:01
124/189 anonim válasza:
Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
2014. ápr. 4. 14:33
125/189 anonim válasza:
Nem ítéltem, csak saját magam. Akkor mondom így. Ha van egy új komoly barátság, az elején érdemes letenni egymásért az életünket, mert mostanában szeretik kihasználni egymást az emberek. Az eredetiben meg az van, hogy látszatra ne ítélj. Asszem a 119. Zsoltárban van a 13.vers, hogy Ajkaimmal hirdetem a te szádnak minden ítéletét. Ezek szerint egy kereszténynek mégiscsak kell ítélni. És Istennek az egész üzenete ítélet, döntés, határozat. Ezt kell hirdetni.Ha az van benne, hogy valami nem jó, akkor nekünk is azt kell mondanunk. Isten beszéde alapján kell megítélni minden dolgot.
2014. ápr. 4. 14:54
126/189 anonim válasza:
Karlowy. Ha komolyan vennénk a Bibliát, fogadnék rá, hogy már téged is megöltünk volna.
2014. ápr. 4. 14:56
127/189 anonim válasza:
Hát, amennyire tudom, nem ártottam senkinek. De még mindig arról van szó, hogy valaki készakarva árt a másiknak.
2014. ápr. 4. 15:07
128/189 anonim válasza:
Arról volt szó, hogy két egymáshoz szexuálisan vonzódó ember összejön, mert mindkettőjüknek jó. Az, hogy milyen nemhez vonzódsz, adottság, ha ezért elítélsz valakit, esetleg kiközösíted, vagy bűnbakot csinálsz belőle, ahogyan az egyház teszi, azzal készakarva ártassz neki.
Ha a Bibliára hivatkozol, gondold át, hogy végeztél-e valaha munkát szombaton (akár házimunkát), vagy szóltál-e be gyerekkorodban a szüleidnek, mert akkor vedd komolyan a Bibliát, mert az életed múlt rajta, és megbuktál.
2014. ápr. 4. 15:19
129/189 anonim válasza:
A vége fele már az ítélkezésről volt szó. Meg mintha több ember is beszélne, és mindenki másról, vagy valaki több regisztrációval fut. Most is mondom, nem ítélek el senkit. Jézus mondja, hogy nem kárhoztat senkit, hanem kárhoztatja a beszéd, amelyet szólt. Tehát Isten beszéde kárhoztat némelyeket. A szombati munka a törvény alatt valóknak szól, ezért nem buktam be. Egyszer már volt kérdés az ítélkezésről, és valamelyik zsoltárban 23szor szerepelt, és pozitívumként. Tehát nem az nem tetszik, amit én mondok valakiknek, hanem amit Isten mond. Azért is akarják eltörölni a Bibliát, hogy ne legyen ellenük szóló vádirat, (mert vádolja őket a beszéd).
2014. ápr. 4. 15:37
130/189 anonim válasza:
lol :D szóval őnkényesen kiválogatok, melyik törvény szól a törvény alatt valóknak, és melyik nem? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!