Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Keresztények? Miért...

Kedves Keresztények? Miért fáj ez Istennek?

Figyelt kérdés

Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.

És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)

2014. márc. 30. 17:07
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/189 anonim ***** válasza:
30%
Jézus egyértelműen elítélte már azt is, hogy valakit becsméreljünk.
2014. ápr. 4. 11:58
 112/189 anonim ***** válasza:
28%

Én felteszem az életemet, a boldogságomat, a lehetőségeimet, az összes élvezetet a világban arra, hogy a becsületes emberek nem érdemelnek rossz büntetést.

A szeretteim életét nem tenném fel elvből, akkor sem ha igazam van. (egyrészt azért, mert nem a tulajdonjaim).

2014. ápr. 4. 12:23
 113/189 anonim ***** válasza:
28%
Én aztán benne vagyok mindenben. Én senkinek sem imádkozom a haláláért, max azért, hogy megvilágosodjon. De ti imádkozzatok, hogy keserves végem legyen (ha tévedek), ha ez megnyugtat.
2014. ápr. 4. 12:28
 114/189 anonim ***** válasza:
0%

Akkor valamit nem értetek. Arról van szó, hogy mindenki a saját életét tegye fel az őszinteségére, nem a szeretteiét.

A becsmérlést elítéli, de a hazugságot is. Nem imádkozom a halálodért, pláne, ha tévedsz, de, ha valaki direkt szemét, hazudik, félrevezeti az embertársait, megkárosítja, tönkreteszi, elnyomja haszonszerzésből, vagy ilyesmi, az minek éljen? A hangsúly a direkten van.

2014. ápr. 4. 12:39
 115/189 anonim ***** válasza:
81%

"de, ha valaki direkt szemét, hazudik, félrevezeti az embertársait, megkárosítja, tönkreteszi, elnyomja haszonszerzésből, vagy ilyesmi, az minek éljen?"

Remélem ráismersz az egyházra és a Bibliára.

Nézzél tükörbe!

2014. ápr. 4. 12:56
 116/189 anonim ***** válasza:
79%
Halálos ítéleteket osztogatni könnyen megy a keresztényeknek. Nem tudom ki adhatott rá erkölcsi alapot!
2014. ápr. 4. 12:57
 117/189 anonim ***** válasza:
0%

Tanulj meg olvasni! Azt mondom, hogy mindenki úgy beszéljen, hogy tegye fel rá az életét. Saját maga, ne én.

Így legalább meggondolják, mit beszélnek. Pl. aki itt vehemensen állítja hogy a melegség jó, az tegye rá az életét.

2014. ápr. 4. 13:36
 118/189 anonim ***** válasza:
0%

Tükörbe néztem. Most adtam el egy videót. Itthon kipróbáltam két gyári, és egy saját felvételes kazettával.

Jó volt. Most jött a telefon, hogy nem jó, meg a távja sem eredeti. Megnéztem a szervízkönyvet, meg a vaterán egy ugyanilyet , és olyan a gyári táv, mint amit adtam. Azt kérem az Úrtól, hogy , ha én direkt átvertem, vagy hátsó szándékom volt, akkor haljak meg, mert minek él az ilyen ember. Ha ő hazudik, akkor menjen tönkre az összes elektromos berendezése otthon. Ugye enyém a súlyosabbik rész. Hallottam olyat, hogy megvesznek valamit, kicserélik a belsejét, aztán reklamálnak, hogy nem jó, és kérik a pénzt. Azért mert keresztény vagyok, nem vagyok senki lábtörlője, és hülye sem. Engem is megillett az elégtétel, jogorvoslat. Van Isten tegyen igazságot.

2014. ápr. 4. 13:45
 119/189 anonim ***** válasza:
0%

" "de, ha valaki direkt szemét, hazudik, félrevezeti az embertársait, megkárosítja, tönkreteszi, elnyomja haszonszerzésből, vagy ilyesmi, az minek éljen?"

Remélem ráismersz az egyházra és a Bibliára.

Nézzél tükörbe! "

Ezek szerint te mellettük szavazol. Amíg élsz, ilyenek vegyenek körül, aztán megérted miről beszélek.

2014. ápr. 4. 13:48
 120/189 anonim ***** válasza:
30%

ez pont rád illik karlowy:

"jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát bezárjátok az emberek előtt; mivelhogy ti nem mentek be, a kik be akarnának menni, azokat sem bocsátjátok be. "

- Jézus

2014. ápr. 4. 13:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!