Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Keresztények? Miért...

Kedves Keresztények? Miért fáj ez Istennek?

Figyelt kérdés

Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.

És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)

2014. márc. 30. 17:07
 141/189 anonim ***** válasza:
62%

Ne állíts párhuzamot a homoszexualitás és a lopás között! Ezzel szánt szándékkal ártasz!

és nyugodtan megkeresheted, mert benne van a Bibliában, nem is olyan messze a férfival hálástól és a boszorkányüldözéstől, jogy aki nem tartja a szombatot, azt ki kell irtani népéből. Ilyen szépen meggogalmazva, hogy kiirtani.

Persze vannak olyanok, akiknek a vatikán, meg a vele szövetséges helytartók fizetnek, hogy mindenhol terjesszék a melegellenességet, különben már nem lenne témájuk, vagy az egyház bűneivel kezdene a nép foglalkozni.

2014. ápr. 4. 17:29
 142/189 anonim ***** válasza:
23%
ez igaz, az uganaidakat is az amerikai import homofób "keresztény" misszionáriusok támogatták, hogy hozzák meg a melegeknek halálbüntetést kiszabó törvényeket.
2014. ápr. 4. 18:12
 143/189 anonim ***** válasza:
69%

No lám!

A változatosság kedvéért megint a rongyosra cáfolt érveiddel jössz:

Csak nem ezt cáfoltam meg a korábban itt? (83-as hozzászólás) :DDD :

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

Csak nem abból a róma levélből idézgeted a neked éppen tetsző részeket ahol Pál nemsokkal előtte önmagában elítélte a homoszexuális aktust?Ezt a képmutatást öcsém!!

2014. ápr. 4. 18:26
 144/189 anonim ***** válasza:
24%
Még mindig NEM te döntöd el mit kell megtartani a Bilbiából, hanem Isten szent apostolai világosan leírták mi vonatkozik az Újszövetségi keresztényekre, ezt senki nem írhatja felül!Ennyi!Okoskodásod vagy inkább butábbnál butább okfejtéseid kenheted a hajadra!Isten beszéde megáll örökké, "a telje írás Istentől ihletett "!
2014. ápr. 4. 18:30
 145/189 anonim ***** válasza:
23%

"Isten beszéde megáll örökké"

Az a gond, hogy ez nagyon nem így tűnik. Sem a valósággal, sem pedig önmagával nem tudjuk egységbe hozni.

"a telje írás Istentől ihletett"

És mi van, ha a Sátántól?

2014. ápr. 4. 18:47
 146/189 anonim ***** válasza:
23%

Pál levelében leírja, hogy nem a régi törvènyeket eltörölni, hanem azokat beteljesíteni. Mert aki hisz Jézusban, az állítólag ösztönösen fogja azokat betartani. Még a körülmetélést is megtartja, csak valamiféle lelki körülmetéléssé értelmezi át.

Szóval èrvényesek a gyilkolászós törvények is!

2014. ápr. 4. 18:53
 147/189 anonim ***** válasza:
77%
Kemény meccs van. Azt se tudom, hogy ki, kivel van. Lehet, hogy egyedül maradtam a Bibliaértelmezésemmel. Amit linkeltem oldal, az is hülyeség? De nekem nem kell bizonygatni, annak a sok csúnya embernek nyomjátok a gyülekezetekben. Mondjuk azt mondja Drábik, hogy a szabadkőművesek nyomják ezt a nézetet. Meg a Bill Géc bácsi támogatja őket, meg a kemtréles népírtásos születésszabályzást. Meg még ki tudja mit. Ahogy Hofi mondaná: van gond.
2014. ápr. 4. 19:19
 148/189 anonim ***** válasza:
23%
Az a gond, hogy bem kellenek szabadkőművesek ahhoz, hogy a kereszténység vállalhatatlan legyen. Megoldják azt maguk a keresztények.
2014. ápr. 4. 20:33
 149/189 anonim ***** válasza:
53%
Melyik része vállalhatatlan?
2014. ápr. 4. 20:47
 150/189 anonim ***** válasza:
100%

"Melyik része vállalhatatlan?"

Az összes olyan, aminek nincs köze az ártáshoz.

2014. ápr. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!