Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Keresztények? Miért...

Kedves Keresztények? Miért fáj ez Istennek?

Figyelt kérdés

Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.

És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)

2014. márc. 30. 17:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/189 anonim ***** válasza:
30%
milyen ti? :D itt csak a 66%-os keveredik mindig össze önmagával, mert egyszer azt mondja, a férfinak van elsőbbsége, aztán meg hogy nincs :D
2014. ápr. 3. 21:53
 102/189 anonim ***** válasza:
38%
Kérdésem kérdezőhöz: mit bizonyítottak be és kik, hogy mihez képest nem hiteles a Biblia? Bebizonyították talán, hogy nem Isten ihlette?
2014. ápr. 3. 22:36
 103/189 anonim ***** válasza:
70%
Bár a vallás egyre többször ütközik konfliktusba az ésszerűséggel, van egy csomó jó dolog, és fontos társadalmi szerepe is van. Ezért próbálnánk menteni, de elég nehéz.
2014. ápr. 3. 22:42
 104/189 A kérdező kommentje:

103- ezzel egyet értek

102- Igen! Tele van ellentmondással, hazugsággal, történelmi ferdítéssel. A Krisztus álarcai c. könyvet tudom ajánlani. Ha Isten ihlette, akkor a te Istened hazug, nem ismeri a történelmet és kissé meg van törve pszichésen, hogy ennyi ellentmondással küszködik :)

2014. ápr. 4. 09:06
 105/189 anonim ***** válasza:
0%

Akkor imádkozzunk azért, hogy aki nem mond igazat, félrevezeti a másikat, az haljon meg. Akkor kiderül, hogy mi van Istentől, és mi nincs.

Egyébként vannak, akiket Ausztriából pénzelnek, hogy megosztást csináljanak.

2014. ápr. 4. 09:29
 106/189 anonim ***** válasza:
37%

"Akkor imádkozzunk azért, hogy aki nem mond igazat, félrevezeti a másikat, az haljon meg. "

ilyenért egy keresztény biztosan nem imádkozni, hogy valaki haljon meg. most megmutattad az igazi arcodat.

2014. ápr. 4. 09:40
 107/189 anonim ***** válasza:
24%

101 még mindig nem ezt mondtam, de égesd csak magad :)

Kérdező!

Pont el is hittem neked :)

2014. ápr. 4. 09:41
 108/189 anonim ***** válasza:
0%
Ez arról szól, hogy mered-e feltenni az életedet, az állításodra. Ha nem, akkor hazug vagy. De el is törhet a keze a hazugnak, felőlem. A kereszténység nem abból áll, hogy mondok nagy szavakat, amit senki se tud ellenőrizni, tétje van. Ha van Isten, majd Ő eldönti, a szaros életét senki se féltse.
2014. ápr. 4. 10:04
 109/189 anonim ***** válasza:
30%
szaros életem... egy keresztény nem nevezné a másik életét szarosnak... mindenki levonhatja a konzekvenciákat.
2014. ápr. 4. 10:27
 110/189 anonim ***** válasza:
0%

Volt valaki, aki gyanús volt igazmondás őszinteség tekintetében. Mondtam, hogy tegye fel az egzisztenciáját az őszinteségére, én felteszem az életemet az őszinteségemre.

Nem akarta, kitért a válasz elől. Érdekes. Aki Ismeri Istent , és őszinte, annak nincs mitől félnie. A direkt hazug szar-szemét ember pedig ne örüljön. Minek él valaki a másik kárára? Kinek jó ez? Legyünk őszinték, a hazug embernek nem tiszta az élete, hanem szaros, de Isten tisztába tudja rakni.

2014. ápr. 4. 10:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!