Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves Keresztények? Miért...

Kedves Keresztények? Miért fáj ez Istennek?

Figyelt kérdés

Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.

És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)

2014. márc. 30. 17:07
 151/189 anonim ***** válasza:
77%
Biztos jól írtad?
2014. ápr. 4. 21:08
 152/189 anonim ***** válasza:
77%

Semmi sem biztos, csak a halál :D (habár szerintem az sem, még ez az állítás sem)

Gondolom azért kérdezted meg, mert nem jól írtam valamit, vagy te máshogy látod :D

Esetleg ez ilyen ez az utolsó szavad megnyilvánulás volt valami előtt? :P

Visszatérve a kérdésedhez kedves Karlowy:

Valóban javítanék.

Vállalható sok minden dolog, csak nem kell vállalni.

2014. ápr. 4. 21:21
 153/189 anonim ***** válasza:
77%
Csak úgy tűnt, mintha azt mondanád, hogy nem tetszik, ami nem árt.
2014. ápr. 4. 21:34
 154/189 anonim ***** válasza:
100%

Basszus kulccsss :D

Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet rá (ez komolyan fel sem tűnt).

Alaposan végig kell gondolni mit beszél az ember.

Én pont az ellenkezőjét akartam mondani:)

2014. ápr. 4. 21:48
 155/189 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként te gyógyítottál már meg valakit kézrátétellel?

Mi annak a menete? És a másiknak is akarni kell?

2014. ápr. 4. 21:49
 156/189 anonim ***** válasza:
Hihihihi. Sejtettem. Mondjuk már késő van, én is mindjárt megyek haza. Lehagytam egy-két vesszőt én is.
2014. ápr. 4. 21:51
 157/189 anonim ***** válasza:

Még van 9 percem. Páromat, de nem nagy dolog. Én is kértem gyógyulást, gerincműtétem lett volna, de elmaradt. Meg ilyenek. Fontos, hogy amikor az ember megtér, akkor Isten embere rátegye a kezét az emberre, és akkor átadódik a Szellem. Derek Prince-től olvashatsz, talán még youtube-on is van, meg Sid Roth az, ami még nagyon jó neten magyarul.

Mennem kell, talán még otthonról írok. A gyerek a tiéd?

Elvállalom. Úgyis azt álmodtam, hogy valakiért imádkozom.

Üdv:Karl

2014. ápr. 4. 21:57
 158/189 anonim ***** válasza:
77%

Tudod, hogy soha nincs késő Karl testvér :)

Örülök, hogy sok jó ért benneteket az életedben és sok rossz elkerült. Remélem a továbbiakban is így lesz.

Szívből kívánok nektek csak jót!

"A gyerek a tiéd? Elvállalom."

Én biztos nem szültem és részt sem vettem ilyesmiben.

Nekem sajnos nincs gyerekem. De kedves tőled, hogy felajánlottad (mármint tudom, hogy nem örökbefogadásra, likvidálásra, házasságra meg ilyenekre gondoltál).

"Úgyis azt álmodtam, hogy valakiért imádkozom"

Én múltkor álmodtam valami hülyeséget, amit el is kezdtem leírni ide, csak éppen energia ellátási gondokba üzköztem :D

Csak erre emlékszel, hogy imádkoztál?

https://www.youtube.com/watch?v=lgu33z6YxF4

2014. ápr. 4. 23:35
 159/189 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, én az ismereteim nem bulvárkönyvekből szerzem (Krisztus álarcai, Da Vinci kód stb). Ilyen kotyvasztást, ami ezekben a könyvekben van az én ismereteimmel még én is tudnék írni mások szórakoztatására. Az Egyházat előszeretettel szapulják itt is, hogy mindenki a maga szájíze és irányultságának megfelelően értelmezhesse a bibliát. Az Egyház viszont egy hatalmas, irtózatosan gazdag tudásanyaggal rendelkezik, meglepődnétek, hogy a biblia minden egyes betűje számon van tartva és értelmezve van. Olyanok vagytok, mintha laikusként magyaráznátok orvosprofesszoroknak az anatómiát, s közben kioktatnátok őket. Ugyan melyik tudós hajol meg egy bulvár iromány előtt, mikor ő az egész életét a tudományának szentelte? Ugyan mi haszna lenne egy papnak vagy egy kereszténynek hinni olyasvalamiben, amiről tudja, hogy hazugság? Papok, szerzetesek haltak meg a hitükért még a 20. században is és egyesek mégis összeesküvésekről beszélnek, ami ezek szerint már 2000 év óta tartana? Szerintetek én összeesküdtem keresztényekkel, akiket nem is ismerek? Indonéziában, Kínában, bárhol? Az Egyházban egységes tanítás van és éppen a tanítás változatlansága a bizonyíték arra, hogy az nem hajol meg a korszellemnek, nem hódol be az aktuális politikai helyzetnek (a tanításról beszélek most) és támadásoknak. A tanítás ugyanaz marad, hiába magyaráznak bele sokan azt, ami nekik éppen tetszik. Én inkább azt nem értem, miért fáj egyeseknek, hogy a keresztények hisznek. Istenben, Bibliában, Egyházban.
2014. ápr. 4. 23:39
 160/189 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 5. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!