Kedves Keresztények? Miért fáj ez Istennek?
Aki egy ennyire összefüggő, bonyolult világot meg tudott teremteni, és még mindig irányítja, az csakis egy racionális, logikus Isten lehet. Akkor miért fáj neki annyira ha nő létemre egy oltári jót szexelek a barátnőmmel? Neki is jó, nekem is jó, senkinek nem ártunk vele, és annak ellenére, hogy ez az első kapcsolata mindkettőnknek, már 4 éve tart, együtt élünk, tehát egyikünk sem egy kicsapongó hedonista. Csak élvezzül a szex nyújtotta gyönyöröket, és ki mással tenné ezt az ember, ki mást engedne magához ennyire közel, ha nem azt akit a legjobban szeret.
És most nem bibliaverseket várok! Ész érveket! (ha meg csak a nemzés a gond, tiltsuk meg a nemzésre képteleneknek is a szexet meg a házasságot) :)
"Igen csúfak a hosszú hajú férfiak, hol a probléma?"
hogy egy bigott valláskárosult vagy, aki azt hiszi, hogy kerezsténynek lenni azt jelenti, hogy milyen a haj hossza (hogy a szexuális orientációról ne is beszéljek).
92 Kérdezd meg tőle és oktasd ki mit miért csinál.
93 A minősítéseidre senki nem kíváncsi, nem kell csinálni ha nem tetszik.
Én olyat nem olvasok ,h nem egyenlőek, ezt megint te költöd bele.Van a Bibliában bizonyos elsőbbsége a férfinak tény.És akkor mi van?Ki vagy te hogy felülírd Isten ihletett beszédét?Ezeket megint elfogadja egy keresztény, amihez neked nincs sok közöd láthatóan.
még önmagaddal is sikerül ellentmondásba kerülnöd :D
"Én olyat nem olvasok ,h nem egyenlőek," >< "Van a Bibliában bizonyos elsőbbsége a férfinak tény"
most tényleg ennyire együgyű vagy? vagy az egyenlő szó jelentését nem ismered?
Egy frászt vagyok ellentmondásban.
Olyat olvasok, h előbb teremtetett a férfi és érte van a nő, de nem azt, h nem egyenlőek.
99-es!
Teljesen jó a definíciód, de akkor azt is nézd, hogy a bibliádról már számtalanszor (és számtalan oldalról) bebizonyították, hogy nem hiteles, de ti mégis mindig szakasztott ugyanazt hajtogatjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!