Az ilyen képek láttán ti tényleg azt hiszitek, hogy van isten?
Figyelt kérdés
Én nem értem, hogy ezek tudatában egyes embereknek hogy van pofájuk imádkozni, és bármit is kérni az istenüktől... De azt sem, hogyan hihetnek benne.
2014. jan. 30. 21:06
71/73 anonim válasza:
Tudomány sem létezik, mert ha annyira mindenható és felsőbbrendű lenne, akkor már rég megoldást talált volna ezekre a problémákra.
72/73 anonim válasza:
Előző: egy biztos,hogy a butaság az létezik:)
A tudomány <> Isten fogalmával.
A tudomány nem mindenható és még csak azt se mondható,hogy mindig tökéletes lenne, ezt senki se mondta.
A tudomány nem egy lény vagy hasonló,hanem inkább azt az ismeretet,tudást jelenti,amit bizonyos módszerességgel szerzünk a világ működésével kapcsolatban.
73/73 világvége1 válasza:
Most már csak egy képet lehet megnézni, de arról azt tudom, hogy egy gonosz kisfiút ábrázol, és bár érzékeny lelkű emberként elszorult tőle a szívem, nem számít, hogy mennyire szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!