Az ilyen képek láttán ti tényleg azt hiszitek, hogy van isten?
Én nem értem, hogy ezek tudatában egyes embereknek hogy van pofájuk imádkozni, és bármit is kérni az istenüktől... De azt sem, hogyan hihetnek benne.
Nem, nem hiszem, hanem tudom.
Ők a memnybe kerülnek. Miért is fáj neked ez? Nem az én elméletem, hogy ennyi az élet. Hogy van, akinek szenvedés, másnak meg javakban dúskálás, amiből futná ezeknek a kicsinyeknek a megmentésére, hanem az ateistáké.
"hogy azonnal az öklüket rázzák Isten felé"
Aki nem hisz Istenben, az az öklét sem rázza felé. A kérdésben ugye eredetileg az volt, hogy ezek után (legalábbis az én értelmezésem szerint) hogyan képes bárki is hinni benne.
Aztán már valami egészen más következett.
A lényeg, se Isten, se Sátán, se a csillámpónik nem okolhatók ezért. Ezt az emberek művelik.
Meg ha vannak is ezek az agymenések, tökmindegy, mert mindenki a pokolba kerül, akár volt a vasárnapi misén, akár nem. (Pontosan azért, amit leírt az előttem válaszoló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!