Miért hisz annyi ember az Istenben? Nincs semmi bizonyíték arra hogy létezik, nem látta még senki.
Ja, elgondolkodtató egy óvodásnak....
ha most istenre céloztál ő is létezik, írott formában.... ennyi ez tény, csak a naivak hiszik hogy felsőbb hatalomként is létezik.
00:23: Sárkány, vasorrú bába, fűzfánfütyülő rézangyal, minotaurusz, hidra, gorgó, zombi, vámpír, vérfarkas...
Ezek mind léteznek?
"Ami jót cselekszünk, azt visszakapjuk... Ami rosszat cselekszünk, azt is visszakapjuk..."
Hülyeség... Ma is info órán egypár embernek segítettem, aztán úgy gondoltam, utána már nem segítek. Nem hogy megköszönték volna az eddigi segítséget, még ők mondták, hogy én milyen gonosz vagyok... És mért van az, hogy egy rossz magatartásu ember nem kapja vissza a magáét nálunk? Mért nem? Ezt magyarázzátok meg hívők! Ha Isten létezik, és azt szeretné, hogy boldog legyen mindenki, akkor, mért van az, hogy az emberek 3/4-e nyomorban él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!