Ateisták tudtátok ezt?
Figyelt kérdés
A keresztények szeretnek titeket :)) Szeretlek titeket, még ha ostobának is néztek, nem fogadtok el, melegek vagytok, vagy gyűlöltök, én szeretlek! :)
Jézus és a népe is szeret, ne feledjétek. Függetlenül attól hogy elhiszitek hogy létezik -e, mi szeretni fogunk amennyire tudunk, és reméljük ti is minket :)
János 13:34-35
34 Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek; a mint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást.
35 Errõl ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretni fogjátok.
2013. júl. 26. 01:04
31/32 anonim válasza:
Nekem sem megy mindenki szeretete. Ez a sok agyhalott, aki ossza az észt a Bibliából, ezeket nem tudom úgy szeretni mint azokat, akik valóban rászorultak és segítségre van szükségük.
32/32 anonim válasza:
Felőlem aztán...
Bár elég érdekes lehetsz, ha mindenkit szeretsz. Én, ha megveszek sem tudok mindenkit szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!