Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták tudtátok ezt?

Ateisták tudtátok ezt?

Figyelt kérdés

A keresztények szeretnek titeket :)) Szeretlek titeket, még ha ostobának is néztek, nem fogadtok el, melegek vagytok, vagy gyűlöltök, én szeretlek! :)

Jézus és a népe is szeret, ne feledjétek. Függetlenül attól hogy elhiszitek hogy létezik -e, mi szeretni fogunk amennyire tudunk, és reméljük ti is minket :)

János 13:34-35

34 Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek; a mint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást.

35 Errõl ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretni fogjátok.

2013. júl. 26. 01:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem megy mindenki szeretete. Ez a sok agyhalott, aki ossza az észt a Bibliából, ezeket nem tudom úgy szeretni mint azokat, akik valóban rászorultak és segítségre van szükségük.
2013. aug. 3. 19:29
 32/32 anonim ***** válasza:

Felőlem aztán...

Bár elég érdekes lehetsz, ha mindenkit szeretsz. Én, ha megveszek sem tudok mindenkit szeretni.

2013. aug. 8. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!