Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták tudtátok ezt?

Ateisták tudtátok ezt?

Figyelt kérdés

A keresztények szeretnek titeket :)) Szeretlek titeket, még ha ostobának is néztek, nem fogadtok el, melegek vagytok, vagy gyűlöltök, én szeretlek! :)

Jézus és a népe is szeret, ne feledjétek. Függetlenül attól hogy elhiszitek hogy létezik -e, mi szeretni fogunk amennyire tudunk, és reméljük ti is minket :)

János 13:34-35

34 Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek; a mint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást.

35 Errõl ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretni fogjátok.

2013. júl. 26. 01:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Most nagyon elmosolyogtam a kérdezőn :)Bevallom,hogy egy jó ízűt nevettem is,(de nem rossz szándékból)

Én nem ismerlek téged és nem is "szeretlek" de azért további jó egészséged és boldogságot kívánok! :)

2013. júl. 26. 18:06
 22/32 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem az ateistákat, sőt hányingerem van tőlük, de a keresztényekkel is így vagyok. Így igazságos.
2013. júl. 26. 19:25
 23/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem minden keresztény szeret mindenkit, de ha mégis, akkor:

Ő is szeret mindenkit: [link]

Ahogy ők is: [link]

Amúgy olvasd el a Bibliád, és meglátod Isten szeretetét :) bár igaz, hogy Isten a vért és a kínt szereti, nem az embert.

2013. júl. 27. 11:07
 24/32 A kérdező kommentje:

Imel. Haver az az ószövetség, le vagy maradva!

Ők bár kereszténynek mondják magukat nem tartották be a parancsolatokat, nem szerettek, kérlek ne ítélkezz mert én is simán ítélhetném az ateistákat de nem teszem!

Olvastam és megláttam. Isten elküldte a saját fiát hogy meghaljon a bűneinkért, aki még bénákat is gyógyított, halottakat is feltámasztott.

2013. júl. 27. 12:36
 25/32 anonim ***** válasza:
59%

Mit gondoltok: Nem azért jöttem, hogy eltöröljem a törvényt, vagy a prófétákat. Nem eltörölni, hanem betölteni jöttem.

Mert bizony mondom, hogy a világ végéig sem múlik el a törvényből egyetlen jóta, vagy pontocska sem, míg minden be nem teljesedik.

Azért, ha valaki megront csak egyet is, akár a legkisebbet is e parancsok közül s aszerint tanítja az embereket, a mennyek országában igen kicsi lesz, aki viszont cselekszi és aszerint tanít, annak nagy neve lesz a mennyek országában.

Máté 5:17-19

Az Ótestamentum ugyanúgy számít, mint minden más a Bibliában. Ismerd a mesekönyved.

2013. júl. 27. 14:51
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező picit a 60-as,70-es évek világában érzi magát! Amúgy nálad mi a szeretet? Gondolom tüntettél a Ruandai népírtások ellen,gyűjtöttél az árváknak a 3. világban,mész a földrengés sújtotta területekre embereket menteni,Afrikába gyógyítani...csak azért,mert az ún. "világiak" ezt teszik,míg te itt süketelsz a vallásról,meg a szeretetről! Ilyen ember engem ne szeressen!
2013. júl. 27. 16:58
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Így akartam:a 60-as,70-es évek hippi valágában...
2013. júl. 27. 16:59
 28/32 anonim ***** válasza:

Mi ateisták is tudunk idézni a Bibliából

Máté 25:41

"Akkor szól majd az ő bal keze felől állókhoz is: Távozzatok tőlem, ti átkozottak, az örök tűzre, a mely az ördögöknek és az ő angyalainak készíttetett. "

Na mára ennyit Jézus szeretetéről...

2013. aug. 3. 13:37
 29/32 anonim ***** válasza:
De legalább utolsó új célt adott a kérdező életének: szeresse az átkozottakat, elvégre ők is felebarátai.
2013. aug. 3. 16:00
 30/32 anonim ***** válasza:
Én keresztény vagyok, de nem szeretek mindenkit. Törekszem, de nem megy mindig , és van , akit nem is tudnék. Az egy dolog, hogy ez a parancsolat, de a sok tökéletes mellett vannak azért tökéletlenek is :))
2013. aug. 3. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!