Ateisták mi a véleményetek a videóról?
http://www.youtube.com/watch?v=Ll9LN79gB3M
Normális, nem gúnyolódó választ kérek, csak a videóval kapcsolatban, érvekkel.
Fantasztikus, rögtön megtértem tőle!!!!!
Ezt akartad olvasni, igaz?
Nem, nem talált. Csupán kiváncsi voltam mit gondoltok róla.
Kérem csak értelmesek kommenteljenek!
Szerintem csak a véleményedre volt kíváncsi ami nálam annyi hogy hát szerintem hulyeség, mert vagy szerintem lehet benne valami mert.. Ez a vélemény.
UI: Sajnálom de nekem nincs kedvem majd 10 perces angol szoveget végig nézni :)
A videó elején a beteljesedett jóslakokkal érvek. Ezekkel csak az a baj,hogy kb mind magába a Bibliá teljeseted be. "Ez a Biblia azért igaz mert azt írja magáról,hogy igaz és ezért igaz."
Majd a történelmi tények. Pókember Manhattenben játszódik ami létezek -> Pókember létezik.
Majd a nagy tudományos tények.Máshol ki lett tárgyalva részletesen mennyire homályos csak belemagyarázható. (Pl. A Föld kerek de a lapos korong is kerek.) Arról meg ne is beszéljünk hány tudománytól távol álló dolgot említ amit minden magyarázás nélkül igaznak kéne venni (persze ami ilyen az metafora).
De tegyük fel a jóslatok tényleg jóslatok, a tudományos tények tényleg tudományosak. Akkor se bizonyítja Isten létét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!