Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hívők. Nektek erről mi a...

Hívők. Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Egy kicsit elegem volt már avbból hogy állandóan csak Hovind videók kerülnek elő,mint természettudományos vita téma.Ezért kedvem szottyant ezt a videót megosztani veletek:

http://www.youtube.com/watch?v=R6DD6e_p_Mg

Na mi a véleményetek?

Poliateista

2013. jún. 22. 14:53
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
56-os mondom hogy nem érdekelsz!El se olvastam egyik kommentedet se!Egyszerűen nem tud már érdekelni,a hozzá nem értő fröcsögésed.Különben láttam hogy érkezett közbe egy újabb válaszoló,neki mindjárt elolvasom a kommentjét.
2013. jún. 23. 20:44
 32/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm 69%-os,ez egy korrekt komment volt.Max annyit tennék hozzá hogy persze hogy nem a kémiáról,és fizikáról születnek a legszebb művek,mert hát egy kicsit közelebb áll at érzelmeinkhez az isteni boldogság,menny és gonoszság nélküli világ képe,mint a bohr-mozgás,tehetetlenség,ionizáció és elektronok.

Különben nem,te nem leszel kilőve.Csala magukról még anonimen is hazudó,és hozzá nem értő személyek véleménye nem érdekel.

2013. jún. 23. 20:49
 33/38 anonim ***** válasza:

"Ezt tanultam, és erről hallgattam évtizedekig."

Ezt nem én írtam bocs de aki ezt írta az 57%-os, én 56%-os vagyok. Én nem nagyon értek hozzá elismerem.

2013. jún. 23. 21:18
 34/38 anonim ***** válasza:

A hívők ott vannak eltévedve,hogy a tudomány hipotézist azért állít fel,mert bár konkrét bizonyítékai nincsenek,de jelenlegi tudásunk szerint ez egy lehetséges forgatókönyv lehet az adott jelenségre.

A vallás semmi ilyet nem mond, egyszerűen kész van és ezt kell szeretni.

Azt kísérletek sose fogják megmutatni,hogy milyen volt a föld régen,mert nincs lenyomat ,egyszerűen képtelenség 100%-ban ugyanazt létrehozni ,ezt el kell fogadni.

A másik dolog a véletlen, itt nagy tévedés van, ugyanis ez nem ugyanolyan véletlen,mint mondjuk a lottó ötös. Itt egy idő után már csak bizonyos módon kapcsolódhatnak össze molekulák,tehát nem véletlenül jött létre ez meg az,hanem az adott körülmények kedveztek ennek meg annak a létrejöttének.

2013. jún. 24. 08:25
 35/38 anonim ***** válasza:
Kérdező:köszi a linket:)
2013. jún. 24. 10:45
 36/38 anonim ***** válasza:

:)

Nem néztem végig, csak bele, de mivel tudom mi a kérdésed lényege és mit szeretnél vele elérni, ezért a válaszom:

:)

Elég gyakran lapozgatom a Szentírást és még sehol sem láttam leírva, hogy hogyan zajlott a teremtés. Lezajlott, ennyi van benne. Egy szó sincs evolúcióról, sem pedig arról, hogy az Darwin evolúciós-elmélete baromság lenne. Szóval nem értem, miért nem férhet meg egymás mellett a két dolog?

Az 1+1 a tudomány szerint is 2 és a Szentírás szerint is. Véleményem az tehát, hogy: :)

Písz!

2013. jún. 25. 19:08
 37/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Eléggé meglepett az hogy vannak ilyen ritkán hallható értelmezések is!
2013. jún. 25. 19:20
 38/38 anonim ***** válasza:

#36 -igen, azon belül az Újszövetségnek határozottan nincs(!) teremtésmítosza. Van viszont metafizikája, elmélkedni valót adó.

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος.

János evangélista, Jézus szeretett tanítványa nem hagy kétséget Prológusával bennünk. Metafizikát ír, saját átélt élményéből eredőt, a kinyilatkoztatásról.

2013. jún. 25. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!