Keresztény hívők, erről mi a véleményetek? "Megbáná azért az Úr, hogy teremtette az embert a földön, és bánkódék az ő szívében"/1 Mózes 6:6/
Ismered a héber nyelvet? Mert ha nem, akkor szerintem inkább az a megmosolyogtató hogy a laikusok amikor a Bibliát akarják kritizálni, akkor fordításokra hagyatkoznak, amelyek nem egyszer helyesbítésre szorulnak. Tanulj tehát héber nyelvet, aztán nyisd ki a Genezis 6,6-nál a (héber) Bibliát, és nézd meg, milyen szó van a "Megbáná" helyén az eredetiben, vagy fogj egy szótárt, és nézd meg mi a kifejezés elsődleges jelentése! Csodálkozni fogsz...
Üdv: H
Ez a fórum arra való, hogy kérdezzünk. Ez nem olyan triviális dolog, ami egyperces Google-keresést igényel.
Ja és gratulálok ahhoz, hogy lepontoztad a hozzászólásomat, miután én véletlenül még fel is pontoztalak.
"Ja és gratulálok ahhoz, hogy lepontoztad a hozzászólásomat, miután én véletlenül még fel is pontoztalak."
Most elvileg te lepontozni készültél, csak véletlenül mellényúltál nem? xD Mert amúgy mit keresett volna azon a tájon az egered :D Nagy köszönet van aztán ebben...úgy csinálsz mintha direkt felpontozni készültél, és úgy kaptál volna lepontozást. Arról nem is beszélve, hogy nem adtál hasznos választ a kérdésre...
No mindegy, unalmas már ez a le-meg felpontozósdi, de azért engem felpontozhattok ^_^
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
A valláskritika kategóriában ugyanazok a kérdések ismétlődnek végtelenítve. Több kreativitást gyerkőcök!
És akkor szerinted közülük melyik a helyes válasz?
Kicsit legyél te is kreatívabb,és válaszd ki nekem.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!