Erről a bibliaábrázolásról mit gondolnak a hívők/nemhívők?
2011. júl. 22. 11:55
4/8 Sághegyi Csaba válasza:
Aranyos nagyon, gyerekeknek jó volna. :) Csak a harcos ateisták meg ne tudják! :D
6/8 mantis religiosa válasza:
Szerintem egy baromság az egész. Ha gyerekeknek szól akkor felesleges, mert nekik még van fantáziájuk, elég arra rábízni a dolgot, kitűnően el tudják képzelni. Ha felnőtteknek-szellemileg éretteknek- megint csak felesleges, hiszen a mondanivaló a lényeg, nem a dramaturgia! Szellemileg éretlenek pedig semmit nem fognak fel az egészből, csakhogy mekkora "buli" lehetett ez annak idején, és bohócot csinál az egészből. A következő majd az lesz, hogy társasjátékot csinálnak belőle. Aki két kockával hatost dob az üdvözül.
7/8 anonim válasza:
Én nem vagyok harcos ateista, csak simán egy pogány. És mégis tetszik nekem. Vajon miért? Mert van benne ötlet. Nekem a Biblia csak egy mesekönyv, hát miért ne lehetne azokat a meséket számtalan módon feldolgozni?
Szóval, ha nincs agresszió, nem kell szítani!
8/8 anonim válasza:
Szerintem jó. És ha pogány vagy mond te melyik állatot tiszteled? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!