Csak engem bosszantanak ennyire a Jehova tanui?
Ha egy szexi tanu keres, vedd le a pólód, és mondd, h ha szexeltek, beengeded. Nálam bevált.
Nem, nem volt semmi. :P
A kérdező kommentje:
Köszönöm a kioktatàst!Ti veletek vagyok goromba,mert nem èrtitik tanuk h sokunkat nem èrdekel a tèritèsetek!Van sajàt vallàsom,ebbe nöttem fel,nem vagyok gyönge jellem hogy egyik percröl a màsikra kiàlljak a vallàsombol!Engem az zavar,ha azt mondom egy tanunak hogy NEM ÈRDEKEL amit mondd,csakazèrt is nyomul!Èrted K.W? JA amugy jo hogy fölènyesen tudatod velem hogy mèg jogotok van a zaklatàsra! Na lègyszives ne itt tedd a nagyon kedves,szeretetremèltò,szerèny embert okès??Na csà
A kérdező kommentje:
Na èn mondtam hogy jönni fognak! Ez zaklatàs mar volt hogy ugyanaz a kèt tag jött többször,hàt ugylàtszik a felfogàs is nulla nàlok!Legközelebb rendört hìvok zaklatàsèrt! ÈS kedves katy nem vagyok kivancsi a magyaràzkodàsra!Ez a kèrdès nem tihozzàtok szol!Ugyhogy köszi a sok maszlagot! NEM ÈRDEKEL SENKIT
A kérdező kommentje:
Tèny és valo hogy tahonak tünök!De keress ra az ex jt oldalon maj olvasd el miket irtak azok a tanuk akik kilèptek!Neharagudjatok ha ennyire alpàri lennèk de az a sok pedofilia amit olvastam,a siras ram jött! :-(
Mikor volt Jézus goromba? Mikor hív egy igaz keresztény rendőrt azért, mert az evangéliummal időnként bekopognak hozzá? Ha egy magát igaz kereszténynek tűnő a nyilvánosság előtt tahónak tűnik, akkor ez nem arra mutat, hogy a valóságban is az? Mennyivel vagy különb azoknál, akik Jézus tanítványképző parancsának engedelmeskednek? Te mivel tanúskodsz Istenről, az alpári, tahó stílusoddal? Hány embert vezettél már Krisztushoz a szolgálatoddal? Na és gondolod, hogy Istennek is az a véleménye a tanúkról, mint neked? Hol vannak az ezt alátámasztó bibliaidézetek részedről? Elvégre van saját vallásod, abban nőttél fel, kell hogy tudj érvelni a Bibliából, úgy ahogy kereszténynek illik, nem úgy, ahogy egy tahónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!