Az ateista emberek mit gondolnak Jehova tanúi stílusáról?
Angliába még becsöngetnek ha a vallásukat terjesztik, de nálunk már a postaládába rakják az őrtornyot az ébredjetek kiadvánnyal együtt. Mi úgy hívjuk őket sáskák meg skorpiók, ők ezzel azonosítják be magukat. Vegyük úgy, hogy ők figyelmeztetnek a bukásunkra, ha nem csatlakozunk hozzájuk.
A szelídség szellemével jönnek, de belülről ragadozó farkasok. Azért veszik olyan komolyan a térítési munkájukat, mert elhitetik velük hogy életet mentenek, miközben azt is tudatják velük, ha nem fogadják el őket akkor a halál az örökségük.
Elvileg abból fakad a szeretetük, hogy őket kiragadták a halálból, nekik is meg kell tenni legalább eggyel.
Addig járnak ,amíg le nem állítják a vezetőjük a munkát.
Szerintem ennek csak a pénz hiány lesz az oka. Addig is élvezzük a szeretetüket.
Nem vagyok ateista, de a hittérítési és begyűjtögető, erőszakos stílust azt megvetem.
Szeretetből tennének bármit? egy frászt. Minél több embert becsábítanak maguk közé tagnak, annál biztosabb a felekezetük számára, az állambácsi általi eltartásuk, a befizetett adókból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!