Miért titkolják el az egyházak, hogy Jézus biszexuális volt?
Ha egy plébániára becsengetne a rendőrség, és onnan én ekkor anyaszült meztelenül, egy fürdőlepedőt gyorsan magam köré csapva menekülnék ki az ablakon, mégis mit gondolnátok rólam, hogy mit csináltam ott?
Mert pontosan egy ilyen esetet ír le maga a Biblia, ahol a "plébános" ráadásul nem más volt, mint maga Jézus.
Azaz, kötve hiszem, hogy most az én fantáziám lenne túl kicsapongó a történteket illetően:
"Egy ifjú mégis követte, meztelen testét csak egy gyolcslepel fedte. Amikor meg akarták fogni, otthagyta a gyolcsleplet és meztelenül elfutott."
Erre utal az is, hogy egyik apostolának, Péternek szintén lehettek homoszexuális vágyai, sőt még nőgyűlölő is volt.
Jézusnak azonban történészek szerint volt felesége is, név szerint Mária Magdolna.
És Magolna és Péter komolyan rivalizált is egymással:
Péter ahol tudott mindig keresztbe is tett Magdolnának, és Jézusnak is panaszkodott rá: "Uram, ki nem állhatjuk ezt a nőt, mert nem hagyja, hogy mi is szólhassunk, ő azonban sokszor beszél". Magdolna szintén panaszkodott Jézusnak: "Uram, az elmém mindent megért, valahányszor előlépek, hogy megmagyarázzam a szavaid értelmét, amiket mondtál nekünk: azonban félek Pétertől, mert megfenyegetett, és gyűlöli a női nemet."
És mindez még semmi, Jézus nagy elődje, a zsidók legnagyobb királya Dávid, szintén homoszexuális kapcsolatot tartott fenn Jonatánnal:
"... szívem bánkódik miattad testvérem, Jonatán. Jobban szerettelek mindenkinél, igen, barátságod több volt nekem az asszonyok szerelménél."
De volt neki nője is, Batseba:
"Dávid Batsebát is vigasztalta. Elment hozzá és együtt hált vele. (Batseba) fogant és fiút szült. A Salamon nevet adta neki. Az Úr kedvét találta benne,"
Ráadásul ez nem is volt tiszteleséges kapcsolat, ugyanis Batsebának már volt férje.
A Péter és Magdolna rész hol van a Bibliában?
Jonatánnal pedig csak nagyon erős barátok voltak, ő és Dávid. Ezt a magyarban ki kell fejteni, a héberben err külön szó van.
Jézus nem volt biszex, és Péter sem utálta a nőket.
A Márk 14, 51-ben pedig nem Jézus cselekszi ezeket, de még csak nem is egy apostol.
"Egy ifjú mégis követte, meztelen testét csak egy gyolcslepel fedte. Amikor meg akarták fogni, otthagyta a gyolcsleplet és meztelenül elfutott."
Tanulj meg szöveget értelmezni.
Én nem vagyok hívőkeresztény, bár megkereszteltek. Hívő azonban vagyok.
Képzeld el, ha ilyeneket mondjuk a koránból szemezgetnél, már turbánosok állnának az ajtód előtt kövekkel a kezükben.
Mire jó hülyeségeket irkálni.
Ne 2000 év múlva aggass bármilyen tulajdonságot Jézusra.
Nem voltál ott, nem tudod. Fogadd el azt, amit a biblia ír. Ne a bolond elképzelésed, magyarázataid szerint értelmezd a bibliában leírtakat.
" barátságod több volt nekem az asszonyok szerelménél."
Hol ír itt másról, mint barátságról? Csak a mocskos fantáziádban leledzik ilyen.
Szia!
Mond neked az androgűnosz szó valamit?
"Uram, ki nem állhatjuk ezt a nőt, mert nem hagyja, hogy mi is szólhassunk, ő azonban sokszor beszél"
ez a bibliában hol van benne? mert sehol. de akkor honnan van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!