A vallásosok miért agresszívek a nem hívőkkel? Jézus mit szólna ehhez?
Azt azért szögezzük le,hogy nem minden vallásos viselkedik így,rendszerint csak a fanatikusok.Azért,mert buták.
Jézus nevében nem tudok nyilatkozni.
"Szerintem azért mert mindig ilyen provokatív kérdéseket tesztek föl nekik."
Nem írtam hogy nem vagyok hívő.
Mit kell érteni agreswszívitás alatt?
Valaki már azt támadásnak veszi, ha mások szerint a Bibliában vannak hasznos dolgok...
" Arra gondoltam, hogy amíg az ateisták olyan szépen beszélnek, addig a vallásosok csúnya szavakkal illetik meg őket."
Ne haragudj, de ez nem igaz. Ilyen is emg olyan is van.
Mindkettőre volt már példa az oldalon.
Nos aki ilyet tesz az "vallásos" de nem éli a keresztény életet.
ezért valójában nem az aminek nevezi magát, mert a cselekedeti ellenkeznek vele.
Az igaz kerezstények még mielőtt Istennek átadnák az életüket, finomítanak az életükön, és nem csak a nem helyes fizikai életükön változtatnak, mint leszoknak a dohányzásról, meg nem paráználkodnak, hanem a beszédeik is Sóval füszerezettnek kell lennie. ahogy Pál írta
(Kolosszé 4:6) 6 Beszédetek mindig kellemes, sóval ízesített legyen, hogy tudjátok, miként kell kinek-kinek választ adnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!