Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A vallásosok miért agresszívek...

A vallásosok miért agresszívek a nem hívőkkel? Jézus mit szólna ehhez?

Figyelt kérdés

2013. jan. 13. 16:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Ne általánosíts!
2013. jan. 13. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:
mert esténként tapizod magad
2013. jan. 13. 17:04
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem azért mert mindig ilyen provokatív kérdéseket tesztek föl nekik. Amúgy vallásos nem csak keresztény lehet, egy zsidót például nem érdekel, hogy mit szól Jézus a dolgaihoz, egy Krisna tudatú hívőt meg pláne nem.
2013. jan. 13. 17:05
 4/16 anonim ***** válasza:

Azt azért szögezzük le,hogy nem minden vallásos viselkedik így,rendszerint csak a fanatikusok.Azért,mert buták.

Jézus nevében nem tudok nyilatkozni.

2013. jan. 13. 17:13
 5/16 A kérdező kommentje:

"Szerintem azért mert mindig ilyen provokatív kérdéseket tesztek föl nekik."

Nem írtam hogy nem vagyok hívő.

2013. jan. 13. 17:22
 6/16 anonim ***** válasza:

Mit kell érteni agreswszívitás alatt?

Valaki már azt támadásnak veszi, ha mások szerint a Bibliában vannak hasznos dolgok...

2013. jan. 13. 17:57
 7/16 A kérdező kommentje:
Hasznos dolog semmiképp sem agresszív. Arra gondoltam, hogy amíg az ateisták olyan szépen beszélnek, addig a vallásosok csúnya szavakkal illetik meg őket.
2013. jan. 13. 18:54
 8/16 anonim ***** válasza:

" Arra gondoltam, hogy amíg az ateisták olyan szépen beszélnek, addig a vallásosok csúnya szavakkal illetik meg őket."

Ne haragudj, de ez nem igaz. Ilyen is emg olyan is van.

Mindkettőre volt már példa az oldalon.

2013. jan. 13. 18:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, de a vallásosok mintha agresszívabbak lennének.
2013. jan. 13. 19:01
 10/16 anonim ***** válasza:
65%

Nos aki ilyet tesz az "vallásos" de nem éli a keresztény életet.

ezért valójában nem az aminek nevezi magát, mert a cselekedeti ellenkeznek vele.

Az igaz kerezstények még mielőtt Istennek átadnák az életüket, finomítanak az életükön, és nem csak a nem helyes fizikai életükön változtatnak, mint leszoknak a dohányzásról, meg nem paráználkodnak, hanem a beszédeik is Sóval füszerezettnek kell lennie. ahogy Pál írta

(Kolosszé 4:6) 6 Beszédetek mindig kellemes, sóval ízesített legyen, hogy tudjátok, miként kell kinek-kinek választ adnotok.

2013. jan. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!