Ateisták az evolúción kívül szerintetek mik azok a tényezők, amik miatt kizárható a Bibliai Isten létezése?
akkor miért próbálod erőltetni?
és miért vitázol, ha szerintem nem igaz, sőt nevetséges mese az egész?
ha elkezd valaki vitázni, mindjárt az az álláspontotok, hogy te hiszed és kész
akkor viszont nekem ne kelljen
Félelem,harag,gyilkosság,gyermekhalál,bűnözés,silányság,embertelenség,"istentelenség",kártékonyság,hatékonytalanság,kihasználás,népirtás,diktátorok,háborúk,családok széthullása,kártékony virusok,baktériumok,paraziták,betegség,öngyilkosság,kín,kínzás,létbizonytalanság,éhhalál,perverzitás...
... és még milliónyi dolog,amit a fantáziátokra és az élettapasztalatotokra bízok.
Ez nem egy Isten által létrehozott világ.
Ez van.
"a kereszténység szerint (és ez igazolódik, ha szétnézel a világban) az emberek lelke torz"
nem, nem torz, és nem, nem igazolódik
az hogy valami SZERINTED igaz, az nem jelenti, hogy ha én szétnézek, igazolódik
(+volt még válaszom, de sajnos kimoderálták, a tiédet meg nem, pedig te állítod, hogy a lelkem torz, és ártok a világnak, ez azt hiszem, sok mindent elmond)
66-os!
" Tudni valami, hinni semmi. Ennyi."...írod
..először van a hit, amiből így tud(om)ás válik...ezt követnie szükséges olyan megtapasztalásoknak, amelyek igazolják a hitet, amely már lehet tudás is...tehát első mindig a HIT!...amit nem tudsz elhinni, arról nem lesz tudomásod sem!az nem létezik a te számodra!csakis akkor, ha hallasz róla, és elhiszed hogy van...:)és csak ezután lehet majd róla tudásod is...:)
Utolsó. Buta vagy:D
Előtted szólónak igaza van. Nem hit az, hanem feltételezés. Összekevered a dolgokat.
68-as!
...ha már butaságról beszélsz, akkor gondolkozzál el azon, ha valamiről nem is hallottál még, azt hogyan leszel képes feltételezni, mivel nincsenek arról semmiféle fogalmaid, képzeteid..úgy vélem a tükrödet láttad, amikor minősítettél, mert a logikának ugyancsak híján vagy:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!