Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták az evolúción kívül...

Ateisták az evolúción kívül szerintetek mik azok a tényezők, amik miatt kizárható a Bibliai Isten létezése?

Figyelt kérdés

2013. jan. 11. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
65%
46-os, nagyonérdekes elképzelés, ment a zöld kéz!
2013. jan. 15. 09:04
 52/84 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, reméltem, hogy legalább egy valaki méltatja valamire! :)
2013. jan. 15. 12:11
 53/84 anonim ***** válasza:
15%

Onnan gondolom, hogy a Biblia logikus, ha elolvasod és egészében értelmezed. A tanításai pedig nagyon hasznosak a mindennapokban!

Ráadásul van hitem és személyes kapcsolatom Istennel. A kinyilatkoztatások igazsága csodákkal bizonyított.

És azt is tudhatjuk, hogy ki írta.

2013. jan. 15. 18:32
 54/84 anonim ***** válasza:
75%
Például a racionális gondolkodás.
2013. jan. 15. 18:39
 55/84 anonim válasza:
24%
ugyanmar, az evolucio mar az 50-es evek korul megbukott. nem ertem miert tanitjak meg a iskolakban egyes helyeken?!?!
2013. jan. 16. 12:19
 56/84 anonim ***** válasza:
64%

"A kinyilatkoztatások igazsága csodákkal bizonyított."

Hát nekem még nem nyilatkozott ki, sajnálom.

"ugyanmar, az evolucio mar az 50-es evek korul megbukott. nem ertem miert tanitjak meg a iskolakban egyes helyeken?!?!"

Ilyet olyanok szoktak írni, akik ez "úgy" hallották, de közben nem nagyon tudnak róla semmit, nyilván az 1953-as felfedezésről sem

különben ha meg is bukott volna, mit tanítsanak, intelligens tervezést? persze mert az tudományosan szilárd alapokon áll

2013. jan. 16. 13:10
 57/84 anonim ***** válasza:
16%
A kinyilatkoztatás a Biblia, kedves 56-os. NNeked is kinyilatloztatott.
2013. jan. 16. 18:28
 58/84 anonim ***** válasza:
100%

nem, mivel számomra nem nyert bizonyítást, hogy a biblia istentől/egy istentől való

ennyi erővel a szomszéd is kinyilatkozhatna, sokan meg is teszik, saját vallást alapítanak stb.

inkább a többivel vitatkozz, amit leírtam

2013. jan. 16. 19:25
 59/84 anonim ***** válasza:
81%
Most megpróbálni döntögetni a "hagyományos" evolúciót csak a laikusok célja. Már régóta ismeretes a biokémiai evolúció, vagyis hogy az enzimrendszerek, fehérjék eltérésében vannak a fejlődés lépései, azt hiszem, pl.: a citokróm-c az egyik ilyen (rá lehet keresni). Ki beszél már manapság arról, hogy az ember majomból lett... :D
2013. jan. 17. 08:39
 60/84 TRXman007 válasza:
100%

Mi a Bibliai Isten?

Talán ezt kellene először tisztázni. Szerintem mindenkinek egy kicsit más. Egyáltalán, mi, vagy ki az Isten? Élő? Holt? Energia? Anyag?

Képzelet? Gondolat? Kémiai változások az agyunkban?

Szeretet? Jóság? Cselekedet?

Napfény? Zene? Tánc? Művészet?

Mit jelent az hogy Isten?

Az a kérdés Neked mit jelent Isten

és innentől kezdve

a válasz is adott.

Isten mindenkiben lakozik és mindenki Istenben

akár akarja akár nem.

2013. jan. 17. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!