Hogyan tudnád bebizonyítani, hogy létezik Isten? Ha nem tudodm, akkor meg miért hiszel benne? Bármit elhiszel, amit neked mondanak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 04:56
61/65 anonim válasza:
Éles különbség ,h nekünk saját gondolataink vannak.
62/65 anonim válasza:
és azt ki hiszi el hogy a világ csak úgy magától keletkezett a semiből??? Meg hogy pl az emberi test is csak úgy magától??? Tuti van valami földöntúli cucc.
63/65 anonim válasza:
nekem ezzekkel a hitekkel nincsenek bajaim, viszont az érdekel, hogy miért van isten és ördög? akkor miért nem csak isten van, vagy csak ördög? mert ha jó történik veled akkor isten mesegített, ha meg rossz akkor az ördög közbeszólt? nekem ez úgy tűnik, mintha isten "szórakozását" az emberekkel áthárítanák egy gonosznak feltüntetett valamire. ennyi erővel lehetne csak ördög, és akkor ő csinál jót és rosszat, vagy lehetne csak isten, és ő csinál minden jó és rosszat. vajon akkor is ennyire szeretnék, és hinnének benne az emberek?
64/65 anonim válasza:
Előző vagyok, a mondatok nagy betűvel kezdődnek, Isten nagybetű, és nem minden jó, hanem minden jót.
65/65 Csincsy válasza:
Én nem hiszek Istenben, de a kérdésre szerintem elég jó válasz ez a történet, ha már a bizonyítás ennyire fontos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!