Hogyan tudnád bebizonyítani, hogy létezik Isten? Ha nem tudodm, akkor meg miért hiszel benne? Bármit elhiszel, amit neked mondanak?
18:48-as
Na te már dühös vagy. Egyébként keversz valakivel , olyan válaszokat is másoltál az enyémhez amiket nem én írtam, a hugyagyú és a leszarom és társai nem tőlem származnak ugyanis.
Ez pedig egy nyitott fórum és itt azzal beszélgetek és olyan hosszan akivel csak akarok. Nem offolok ,mert a témához kapcsolódóan írok, ami nem meríti ki az off fogalmát.
Keresd meg az én írásomat és értelmezd mert még mindig nem sikerült, sőt egyre jobban süllyedsz a műveletlenségbe. Kapd össze magad!
"De én nem kérek tőled sokat csak válaszolj a kérdező által feltett mondatra"a 80%-tegnap 14:56"
ma 20:29"Na te már dühös vagy."
"Ez pedig egy nyitott fórum és itt azzal beszélgetek és olyan hosszan akivel csak akarok."
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! IQ nuku?
"Keresd meg az én írásomat és értelmezd mert még mindig nem sikerült, sőt egyre jobban süllyedsz a műveletlenségbe. Kapd össze magad!"Erre a válaszomat már leírtam, segítek mert egyedül nem találnád mg;
"Itt a fórumon leginkább a harcos(vulgármarxista) és az agnosztikus ateisták vannak jelen leginkább.
A vulgármarxisták elég ordenáré módon támadnak (felismerhetők a stílusukról)
Egyébként a ma 20:12-es válaszolt a kérdezőnek helyettem is
"Kollektív bűnösséget hirdetnek az egész kereszténységre."
-(vulgármarxista-ateista módszer, mint pl a benesi dekrétumok)
"Én már válaszoltam a kérdésre többször is."
Dettó
Mivel úgyse találnád meg íme;
: 08-07 09:25, 08-07 20:15, 08-07 20:46, 08-07 23:06, 08-08 09:58, tegnapelőtt 09:29, tegnap 08:49, tegnap 09:45
tegnap 10:50, tegnap 11:12
A teljesség igénye nélkül.
"Ha elolvasod a válaszaimat"
Nem olvasom el.
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!
IQ nuku?
lol, és te mire válaszoltál az utolsóval? önirónia nuku?
(nem az vagyok akinek 'válaszoltál')
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!" ma 21:22-es
Te kisegítő iskolába jártál?
Egy ilyen egyszerű szabályt nem értettél meg?
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! ma 21:40-es
Te kisegítő iskolába jártál?
Nem bűn csak baj.
Egy ilyen egyszerű szabályt nem értettél meg?
kár hogy ezt a kérdést nem lehet jelezni a modiknak, ez is abba 'csapdába' esett mint a meleg-nemmeleg kérdés.
Szándékos provokációba ment át.
Javaslom senki ne válaszoljon a másolgatós bábunak, úgy sem kap értelmes választ.
"Javaslom senki ne válaszoljon a másolgatós bábunak"ma 21:53 66%
"Egy másik kérdéshez írtam ugyan válaszul, de ide illik": tegnap 10:52 80%
Összeveszett a két provokátor?
Eddig egy húron pendültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!