Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A katolikusoknak miért annyira...

A katolikusoknak miért annyira témája a szex?

Figyelt kérdés

A papokat még megértem, de a hívők is sokkal többet beszélnek a szexről, mint mások. Olyanoknak is, akiknek van nemi élete, meg olyanoknak is, akiknek nincs, kb. mindenről a szex jut az eszükbe, olyan dolgokban is szexualitást látnak, amiben mások nem.

Ezt csak én látom így, vagy mások is ezt tapasztalják? Mitől lehet?

2012. okt. 1. 09:46
1 2 3 4 5 6
 51/57 mustafa33 ***** válasza:
sok az időm, na és? ☺
2012. okt. 8. 20:46
 52/57 anonim ***** válasza:
Szerintem meg foglalkozunk a témával,de nem többet mint akárki más. Nos az az állítás, hogy mindig téma. Ahhoz hasonlitanám, mint a szexuális felvilágositásokat, csak nem pont ugyanugy. Itt inkább arról van szó, hogy a katolikusok milyen formában fogadják el ezt és hogy vélekednek róla. Házasságon belül, egy férfi és egy nő kapcsolata. Talán ha a kedves kérdező meghallgatna egy ezzel kapcsolatos beszédet, esetleg olvasna róla..akkor lehet tisztább lenne a kép erről. :)
2013. máj. 30. 17:36
 53/57 anonim ***** válasza:
valóban a minőségi különbségek a feltűnőbbek egyes katolikusoknál. tapasztalataim alapján, sokszor egyfajta "perverzióval" fordulnak a másik ember felé. Nem szexuális felvilágosítás amit csinálnak. hanem egyfajta kéjelgés.
2013. máj. 31. 12:53
 54/57 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb sületlenséget még nem olvastam itt, de Te kérlek viszed a pálmát :) :D
2013. jún. 1. 11:51
 55/57 anonim ***** válasza:

Aha, nyúlj magadhoz.

A recskázás csak ma lett divat meg menőség, gáz hogy nemtudunk uralkodni az ösztönökön, és amúgy különböző perverziók lesznek a sok recsitől, ezt tapasztalatból tudom.

Rá lehet szokni könnyen!

2013. aug. 2. 00:46
 56/57 anonim ***** válasza:

Amúgyis, nézz a mai fiatalokra, fűvel fával szexelnek, az a menő hogy ha minél több csajjal fekszel le! Komoly kapcsolat? Minek az olyan, csak az én örömöm a fontos!

Erről igenis beszélni kell.

2013. aug. 2. 01:43
 57/57 anonim ***** válasza:
Van benne valami,én is katolikus családból jövök,és engem is megfertőztek a tudatlanságaikkal.Szerencsére már felnőttem,és nagyjából sikerült kitörnöm a körből.sok dolgot elfojtanak,tele vannak bűntudattal,ennek pedig ára van.Minél erősebben van lenyomva a rugó,annál nagyobbra fog ugrani.Sajnos elhiszik a papoknak,hogy Isten szemében erény amit csinálnak,holott pont a saját természetükkel szemben tesznek erőszakot,és éppen ez az ami Istennel szembe megy.A szexualitással önmagában nincsen probléma,hiszen emberek vagyunk,és nem tagadhatjuk meg önmagunkat.bárki bármit állít,aki félelemből és hiszékenységből elfojtja a saját természetét,az hazugságban fog élni,és torzul a személyisége.Ezt sajnos saját tapasztalatból is tudom állítani.Tehát a probléma a függőséggel van,nem azzal,ami természetes.
2013. nov. 23. 06:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!