A katolikusoknak miért annyira témája a szex?
A papokat még megértem, de a hívők is sokkal többet beszélnek a szexről, mint mások. Olyanoknak is, akiknek van nemi élete, meg olyanoknak is, akiknek nincs, kb. mindenről a szex jut az eszükbe, olyan dolgokban is szexualitást látnak, amiben mások nem.
Ezt csak én látom így, vagy mások is ezt tapasztalják? Mitől lehet?
Szia!
A sok felesleges elfojtás miatt!Szegények félreértették!Nem az élet élvezetéről kellene lemondani,hanem észrevenni,ha valaminek a függésében élünk!Óriási különbség!
Az elfojtás önbecsapás és stresszként jelentkezik a megoldásért rimánkodva!
Te a kérdésben azt állítod, hogy pl. egy katolikus fiatal többet beszél a szexről, mint egy ateista fiatal? Én meg pont azt látom, hogy az istentagadó fiatalok minden mondatában benne van a szex:
- a csajok után fordulva haongosan elemzik, hogy mit csinálnának vele
- a káromkodásaik is szexuális tartalmúak
- minden második szavuk: b..zd meg, elk.rtam, kapd be a f..szom, sz..pjál le, stb.
Már a kérdés sem igaz, a katolikus emberek jóval kevesebbet beszélnek a szexről, mint a nem hívők.
"Te a kérdésben azt állítod, hogy pl. egy katolikus fiatal többet beszél a szexről, mint egy ateista fiatal?" sehol nem állítom a kérdésben, hogy "fiatal". egyébként, az közép, és idősebb korosztályra gondoltam inkább, náluk vettem észre szembetűnően ezt a jelenséget.
nem az utcán, primitív beszólásokra, stb. gondoltam, hanem kulturált emberként beszélgető emberek beszédtémájára.
"De honnan tudod, hogy ki hívő és ki nem? Innentől minden borult."
azokra gondolok, akik katolikusnak vallják magukat, akikről beszélek azokról ezt mindig lehet tudni.
"kulturált emberként beszélgető emberek beszédtémájára"
Kulturáltan beszélgető embereknek nem beszédtémája a szexuális életük. A katolikusok meg pont úgy élnek nemi életet, mint bárki más. Én azt nem értem, hogy a nem katolikusoknak miért izgatja annyira a fantáziáját a katolikusok nemi élete? Már a többedik ilyen kérdés ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!