Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A katolikusoknak miért annyira...

A katolikusoknak miért annyira témája a szex?

Figyelt kérdés

A papokat még megértem, de a hívők is sokkal többet beszélnek a szexről, mint mások. Olyanoknak is, akiknek van nemi élete, meg olyanoknak is, akiknek nincs, kb. mindenről a szex jut az eszükbe, olyan dolgokban is szexualitást látnak, amiben mások nem.

Ezt csak én látom így, vagy mások is ezt tapasztalják? Mitől lehet?

2012. okt. 1. 09:46
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
84%
Az éhes emberek is az evésen jár az esze.
2012. okt. 1. 09:48
 2/57 A kérdező kommentje:
de aki rendesen él nemi életet, az is. vagy lehet, hogy nem merik kiélni a fantáziájukat?
2012. okt. 1. 09:56
 3/57 A kérdező kommentje:
de pont azért írtam, hogy a papoknál még megértem.
2012. okt. 1. 09:57
 4/57 anonim ***** válasza:
100%
A fantázia lehet a kulcs attól,hogy valakinek van nemi élete nem jelenti azt,hogy jó. Meg egyébként a vallásosaknál a szex tabu így, és sokan rettegnek a tabuktól ezért mindenhova azt látják.
2012. okt. 1. 10:04
 5/57 Pietrosol ***** válasza:
97%

Szia!

A sok felesleges elfojtás miatt!Szegények félreértették!Nem az élet élvezetéről kellene lemondani,hanem észrevenni,ha valaminek a függésében élünk!Óriási különbség!

Az elfojtás önbecsapás és stresszként jelentkezik a megoldásért rimánkodva!

2012. okt. 1. 10:07
 6/57 anonim ***** válasza:
43%

Te a kérdésben azt állítod, hogy pl. egy katolikus fiatal többet beszél a szexről, mint egy ateista fiatal? Én meg pont azt látom, hogy az istentagadó fiatalok minden mondatában benne van a szex:

- a csajok után fordulva haongosan elemzik, hogy mit csinálnának vele

- a káromkodásaik is szexuális tartalmúak

- minden második szavuk: b..zd meg, elk.rtam, kapd be a f..szom, sz..pjál le, stb.

Már a kérdés sem igaz, a katolikus emberek jóval kevesebbet beszélnek a szexről, mint a nem hívők.

2012. okt. 1. 10:20
 7/57 anonim ***** válasza:
79%
De honnan tudod, hogy ki hívő és ki nem? Innentől minden borult.
2012. okt. 1. 10:21
 8/57 A kérdező kommentje:

"Te a kérdésben azt állítod, hogy pl. egy katolikus fiatal többet beszél a szexről, mint egy ateista fiatal?" sehol nem állítom a kérdésben, hogy "fiatal". egyébként, az közép, és idősebb korosztályra gondoltam inkább, náluk vettem észre szembetűnően ezt a jelenséget.

nem az utcán, primitív beszólásokra, stb. gondoltam, hanem kulturált emberként beszélgető emberek beszédtémájára.

2012. okt. 1. 10:37
 9/57 A kérdező kommentje:

"De honnan tudod, hogy ki hívő és ki nem? Innentől minden borult."

azokra gondolok, akik katolikusnak vallják magukat, akikről beszélek azokról ezt mindig lehet tudni.

2012. okt. 1. 10:39
 10/57 Andizsuzsi ***** válasza:
64%

"kulturált emberként beszélgető emberek beszédtémájára"

Kulturáltan beszélgető embereknek nem beszédtémája a szexuális életük. A katolikusok meg pont úgy élnek nemi életet, mint bárki más. Én azt nem értem, hogy a nem katolikusoknak miért izgatja annyira a fantáziáját a katolikusok nemi élete? Már a többedik ilyen kérdés ezzel kapcsolatban.

2012. okt. 1. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!