Attol fugg, hogy milyen vallasu vagy, es egyaltalan elsz e a vallasod szerint. De, mivel megkerdezted, gondolom nem vagy vallasos, hiszen akkor tudnad.
2008. dec. 9. 19:23
2/51 anonim válasza:
Nem bünteti a törvény. Amúgy meg mivel egynél több vallás mondja azt, hogy ha nem hozzájuk tartozol, akkor a pokolra jutsz, ezért ergo mindenki a pokolra jut. Szóval nem mind1? :)
2008. dec. 10. 18:13
3/51 anonim válasza:
te milyen korból jottél?fiú vagy ,vagy lány?most ezt komolyan kérdezed?amikor mindenhonnan folyik a szex és /már elnézést/ a papok is szexelnek!milyen vallású vagy?én katolikus , de nem veszik ma már olyan szigorúan.nálunk még a papnak is gyereke lett, mármint az élettársának.szerintem sokkal nagyobb bunok is vannak.
2008. dec. 10. 23:08
4/51 anonim válasza:
Nyilván a vallás törvényei szerint kérded. A római katolikus hit szerint az. Méghozzá, tudtom szerint, elég kemény szabályok vonatkoznak rá. Mindenképpen csak a házastársaddal folytathatsz szexuális tevékenységet, és azt is pusztán az utódnemzés céljából. Ergo: a fogamzásgátlás is bűn, hiszen a paráznaság gyakorlását szolgalálja.
A többi vallás szerintem lazább, lásd papok is házasodhatnak. Persze, az más kérdés, hogy ez a szabály mennyire tartható.:)
2008. dec. 12. 12:20
5/51 A kérdező kommentje:
Nekem ez tényleg számít. És olyan életet szeretnék élni, ami Istennek tetszik. Igaz nem írtam ki, de ezt a kérdést egy hívő értené, most az, hogy vannak hívők akik mégis megszegik a szövetséget, az az ő bajuk. Egyébként én szabadkeresztyén vagyok.
2008. dec. 13. 13:59
6/51 anonim válasza:
mi az a szabadkeresztény ? az egy szekta?mert én római katolikus vagyok és ilyenrol nem tudok.református,baptista , evangélikus, gorog katolikus?
2008. dec. 13. 18:35
7/51 A kérdező kommentje:
Olyan, mint a Baptista. Kicsit amerikai beütésű.
2008. dec. 14. 14:06
8/51 anonim válasza:
légy szíves írd már meg pontosan a nevét, akkor jobban tudok segíteni.
2008. dec. 14. 18:07
9/51 A kérdező kommentje:
Figyelj, ezt a Szabad Keresztény-t nem én találtam ki, ez a neve. Mivel nem ismered, így nem is tudsz segíteni.
Én a Golgota gyülekezetbe (www.golgotabudapest.hu) járok. Ha jobban érdekel, bele is hallgathatsz a tanításba.
2008. dec. 15. 18:05
10/51 anonim válasza:
akkor pedig nem is nagyon tud neked senki segíteni, mert az ilyen újkeletu egyházak rendjét csak azok tudják akik a tagjai .talán kérdezd oket.már bocsánat, de nekem ezekrol nincs jó véleményem, mert amerikai mintát "majmolnak" .szerintem az embereknek a saját kultúrájukhoz kellene ragaszkodiuk és vannak ebben a kárpát medencében osrégi egyházak amelyek kozul választhattál volna, ha mindenáron vallási irányban akarsz tovább élni.de mi féle szabad keresztény az az egyház amely a házasság elotti szexet bunnek tartja ?nem jehovista? mert azt egy egyház sem ismeri el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!