Házasság előtt nincs szex. De nagyon nem megy! Mit tegyünk?
A házasság nem egy papírlap a házasságkötőnél, meg utána a templomban...a házasság Isten előtt az, hogy Ti ketten teljes szívből és észből egymást választjátok...:)
üdv
26/F
LastOne.Left
Igen, ezzel tisztában vagyok!:)
De amíg nem tettük meg az esküt Isten előtt, addig nem vagyunk egymáséi, addig "kiteheti a szűrömet":D És én csak azzal az embernek szeretném ezt odaadni, akivel életem végéig együtt leszek.
szerintem az ilyesmi bőven belefér.én nem bírnám ki az esküvőig. 14évesen ismertem meg a barátomat, vele került sor az elsőre,és 4 éve együtt vagyunk. szóval nem bánok semmit. attól még nem érzem magam bűnösnek, hogy megtörtént.
18l
"Ki teheti a szűrödet" ha már esküt vallott, akkor is.
Elfogadom az álláspontodat, de ha úgy döntöttél kitartasz mellette akkor tarts is ki. Ha nem fér bele az orális szex vagy a petting, akkor nem fér bele. Azt vállald csak amit teljesíteni is tudsz és nem többet.
Én hívő vagyok, hiszek Istenben, megpróbálom betartani a parancsolatait, de tudom azt is, hogy csak egy bűnös ember vagyok és így akár mennyire is igyekszem, nem fogok tudni mindenben megfelelni, ezért imádkozok és könyörgök minden nap a bocsánatáért.
Én úgy gondolom a házasság előtti szex a legkevesebb. Ennél vannak súlyosabb vétkek is.
Hallhassátok meg Paul Washer tanítását az együttjárásról!
http://www.youtube.com/watch?v=OwJ0P0oUEOc
http://www.youtube.com/watch?v=TA0loqTLUSI
...
Attól,hogy keresztények vagytok,nem feltétlenül kell önmegtartóztatásra adni a fejeteket . :)
Tudod,ez olyan mint amikor a nagyon vallásos emberek csak az utódok miatt szexelnek.
Nem szólom le a világnézeteteket,de szerintem ez kicsit abszurd a mai világban,ahol minden csak erre épül.
Főleg,ha már ti is kivánjátok egymást...akkor mi értelme?Saját magatoknak mondtok ellent?
Na mindegy.Ha nagyon kiakarjátok bírni,akkor én is az orált javaslom.Amúgy mikor tervezitek a házasságot?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!