A katolikusoknak miért annyira témája a szex?
A papokat még megértem, de a hívők is sokkal többet beszélnek a szexről, mint mások. Olyanoknak is, akiknek van nemi élete, meg olyanoknak is, akiknek nincs, kb. mindenről a szex jut az eszükbe, olyan dolgokban is szexualitást látnak, amiben mások nem.
Ezt csak én látom így, vagy mások is ezt tapasztalják? Mitől lehet?
Én ezt nem tapasztaltam.
Sógorom szülei katolikusok, így a kis unokahúgom is katolikus iskolába jár, tehát a mi családunk is belevonódott a katolikus közösségbe, bár én még megkeresztelve se vagyok.
Szóval sok ilyen katolikus rendezvényen voltam, ahol voltak idősebbek is tizenévesek is, szülők is, de soha nem jött fel a szex témája, még nagyon a párkapcsolat se.
Általában vagy nem beszélnek róla, vagy tök normálisan állnak hozzá.
Én azt tapasztaltam, hogy inkább azok a tizenévesek beszélnek folyton a szexről, akikkel nincs foglalkozva, nincsenek elfoglalva, így ezen jár az eszük.
Felnőttekkel ugyanígy van, aki unja az életét, a munkáját, unja a párját, ők szoktak folyton "szexes" témákat felhozni.
Mert unatkoznak, és a szex mindig érdekes téma.
Vagy azért szexelnek, mert semmi más örömük nincs, például a kis tizenévesek.
Unokatestvérem volt rá az élő példa, marha gazdag a családjuk, de a szülők le se sz.arták a gyerekeket.
A lány már 12 évesen fogamzásgátlót szedett, nehogy terhes legyen a sok össze-vissza szexeléstől.
Ennyi esze volt az anyjának, hogy felíratott MAGÁNAK!!! fogamzásgátlót, aztán odaadta a lányának.
Sose volt komplett nő, a gyerekeivel se törődött.
Ezért jár a kislány esze orrba-szája a szexen már 9-10 éves korban is.
Úgyhogy ez inkább az üres élet jele, hogy valaki mindig erről beszél.
Nem attól függ, hogy valaki hívő-e, vagy sem, hanem attól, hogy van-e más öröme az életben, van-e más ami élteti.
Ha nincs, akkor folyton ezzel fog foglalkozni.
a tizenévesek persze, hogy beszélnek a szexről, mert náluk ez életkori sajátosság.
Az idősebb korosztálynál viszont a tapasztalataim alapján a katolikusok jellemzően többet beszélnek a szexről (vagy mindenről az jut eszükbe), mint a nem katolikusok, és persze nem mindegyik katolikusra jellemző ez, de több éves tapasztalataim is ezt mutatják
pl. keresztény iskolába jártam, mind a 3 pap állandóan szexuális utalásokat tett, ami elég zavaró volt, meg sok, (főleg a buzgó) katolikusnál tapasztaltam ezt. de a papoknál még értem, mert hát éhes disznó makkal álmodik, de a nemi életet élőknél is ezt tapasztaltam.
"Unokatestvérem volt rá az élő példa, marha gazdag a családjuk, de a szülők le se sz.arták a gyerekeket.
A lány már 12 évesen fogamzásgátlót szedett, nehogy terhes legyen a sok össze-vissza szexeléstől.
Ennyi esze volt az anyjának, hogy felíratott MAGÁNAK!!! fogamzásgátlót, aztán odaadta a lányának.
Sose volt komplett nő, a gyerekeivel se törődött.
Ezért jár a kislány esze orrba-szája a szexen már 9-10 éves korban is." szegény kislány, gyámügyön lenne a helye. ha 9-10 éves korában a szexen jár az esze, azt pedofil bántotta, gyakran közeli rokon ): Ő áldozat,neki segíteni kell.
"Van egy olyan érzésem, hogy 2-3 eset alapján általánosítasz a milliárdos katolikus embertömegre."
ha csak ilyen kevésnél tapasztaltam volna, akkor nyilván nem tettem volna fel a kérdést.
Vissza kérdeznék....
Szex közben miért mindig a katolikusok a téma?:P
Rendben, akkor mennyinél tapasztaltad?
3-4?
4-5?
5-6?
6-7?
Mert a szex minden módját tiltja, csak gumi nélkül, gyereknemzés céljából szexelhetsz a feleségeddel.
De persze a papok meg szexelnek a kisfiukkal :S
Ozmium42
10 katolikusból 3-9, minél hitbuzgóbb, annál magasabb az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!