Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha Isten mindentudó, miért...

Ha Isten mindentudó, miért bánta meg, hogy embert teremtett?

Figyelt kérdés
"Megbáná azért az Úr, hogy teremtette az embert a földön, és bánkódék az õ szívében." 1Móz6,6

2012. jún. 18. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel miért csinálta, ha csinálta, aki csinálta, ilyenre, vagy nem ilyenre. Ahol élünk az rossz. Ez tény, és ezen változtatni kell. Ennyi. Nem bonyolult. Az meg, hogy hülyeségeket írok, nem egyedülálló jelenség az Interneten :P Na további szépeket...
2012. júl. 5. 10:22
 72/78 anonim ***** válasza:
Ah de egy egocentrikus vagy Srapnel. Te nem tartod tiszteletben a véleményem szóval nem kell álszenteskedni. Ha annyira okos vagy akkor meséld el a te verziód, hogy hogyan keletkeztünk. A legelejétől kezdve. Kíváncsian várom.
2012. júl. 5. 21:17
 73/78 Srapnel ***** válasza:

Te sem vagy kevésbé egocentrikus, különben nem lennének kirohanásaid és a témára koncentrálnál. De nem.

Teljesen mindegy, hogy mit mesélnék, úgysem fogadnád el. Pláne, hogy nyilvánvalóan én sem tudok mindent. Egyébként sem gépelnék be ide egy egyész könyvnyi anyagot csak a te kedvedért.

2012. júl. 6. 07:16
 74/78 anonim ***** válasza:

Na látod. Nem tudod, de mégis úgy teszel. Hát ezért vagy szánalmas. Nincsenek kirohanásaim hanem csak ilyen a stílusom, ennyi. Lehet kritizálni, nem bánom. Eddig jól tudtál gépelni, sőt folytatni akartad, mert én leírtam nem akarok vitatkozni. Most meg már fájnak az újjaid, ja...

Nem fogok utadba állni, hogy ne tudd legépelni a saját elméleted. Azért mondom nehogy kifogásokat keress.

2012. júl. 7. 17:24
 75/78 Srapnel ***** válasza:
Rendben. Leírom. De fizetős lesz. Az árban megegyezhetünk.
2012. júl. 8. 19:52
 76/78 anonim ***** válasza:
Rendben. Akkor a válaszom is fizetős lesz és a megegyezet ár duplája:) tudok én is üzletelni, sőt jól jönne nekem egy kis pénz:)
2012. júl. 8. 21:54
 77/78 Srapnel ***** válasza:
Talán először térjünk vissza a tévedéseidhez a keringő mozgást illetően. Mert az nem hosszú, viszont látszik, hogy ismereteid a témában leginkább elenyészőek.
2012. júl. 9. 09:04
 78/78 anonim ***** válasza:
Kérdeztem valamit, válaszolj!
2012. júl. 9. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!