Mi lehetett valójában a bibliai Behemót?
"Nézd csak a behemótot, amelyet én teremtettem, amiként téged is, fűvel él, mint az ökör!Nézd csak az erejét az ő ágyékában, és az ő erősségét hasának izmaiban! Kiegyenesíti farkát, mint valami cédrust, lágyékának inai egymásba fonódnak.Csontjai érccsövek, lábszárai, mint a vasrudak. "
( Aki azt akarja leírni, hogy sárkány vagy dinoszaurusz, ne fáradjon vele)
De mielőtt eltűnnél időlegesen, mutatok neked egy nem igazi cédrust, ami mégis pont olyan, mint az igazi cédrus, ennek ellenére olyan pici, hogy ráfér a képernyődbe. Ha mobilon nézed, akkor is.
Ha most PC billentyűzeten a baloldali "Ctrl" billentyűt és a "-" billentyűt együttesen lenyomod, akkor ez a teljesen cédrusnak látszó valami - meglepő módon - hirtelen még kisebb lesz. De még ekkor is a cédrusra fog hasonlítani tökre.
Vidiripi
Igen ,bizonyára a kis dolgokat ,általában nagy dolgokhoz hasonlítják! És persze fordítva is igaz lehet!
Füllentettél.
Már megint megnőtt a neved (biztosan Ctrl és plusz jelet nyomtál rá). Mégis csak tovább élvezhetjük a társaságod...:)
Vidiripi
Tévedsz! Azt írtam hogy meglehet! Nem azt hogy be is következik! Van egy kis különbség! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!