Láttam egy fekete, magas lény. és hát nem nagyon tudom, hogy mi lehetett valójában. Valaki segítene?
Este mentem be az udvarunkba és a kutyám félve rohant hozzám, remegett és nyüszített. próbáltam megnyugtatni, de nem nagyon lehetett. Utána mentem tovább talán két-három lépést, és megláttam egy fura lényt.. körülbelül 2 méter magas lehetett, nem volt arca sem, hosszúkás megnyúlt alakja volt egy emberi alakhoz képest. Kicsit áttetszősebb volt. Azt biztosan tudom, hogy nem fizikai , hanem valamilyen asztzrális lény lehetett. Miután megláttam körübelül 5 méteres utat két lépéssel tette meg és utánna átugrotta a 2 méteres kerítésünket. Eléggé megijedtem. Nem mostanában volt, de azért még mindig érdekel, hogy mi is lehetett valójában. Még az érdekelne, hogy veszélyes-e vagy nem?
aki nem ért hozzá, és csak azért jön ebbe a kategóriába hogy röhöghessen, az létszíves hanyagoljon, mert az nem érdekel. köszi :) normális válszolokra vagyok kiváncsi :)
Amit láttál, az egy negatív energiájú, alsóbb rendű lény volt...
Az eset után tapasztaltál bármit, ami a megszokottól eltérő? magadon, a környezetedben vagy a kutyusodon?
nem voltam bebaszva megnyugtatlak :)
az első válaszolónak köszönöm :) ő legalább értelmeset írt :)
hát ez körülbelül másfél éve volt, utána még elég sok ehhez hasonló dolgot tapasztaltam.. láttam hasonló fekete alakokat, árnyakat, hirtelen elöntött a félelem, de mindig próbáltam kizárni, megpróbálom nem bevonzani őket :) meg persze nem félni tőlük.
Bár mostanában majd úgyis egyre többet fognak látni az emberek, végülis mindjárt itt lesz a nagy változás.. :) aki érti az úgyis érti :)
de láttam fehér lényt is :) olyan volt mintha több milliónyi kis porszemecske kavargott volna a levegőben és egy magas alakot alkotott. De éreztem, hogy nem rossz és nem féltem tőle, inkább megnyugotdtam :) az mi lehetett?
hülye.. nem nagyon érdekelnek az ilyen hülye hozzászólások.. menj és nézzél star wars-ot.. nem itt van a helyed..
nem volt rajta ruha.. mielőtt valamelyik odaírná hogy akkor mesztelen volt.. nem volt az csak egy asztrális lény volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!