Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy fekete, magas...

Láttam egy fekete, magas lény. és hát nem nagyon tudom, hogy mi lehetett valójában. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Este mentem be az udvarunkba és a kutyám félve rohant hozzám, remegett és nyüszített. próbáltam megnyugtatni, de nem nagyon lehetett. Utána mentem tovább talán két-három lépést, és megláttam egy fura lényt.. körülbelül 2 méter magas lehetett, nem volt arca sem, hosszúkás megnyúlt alakja volt egy emberi alakhoz képest. Kicsit áttetszősebb volt. Azt biztosan tudom, hogy nem fizikai , hanem valamilyen asztzrális lény lehetett. Miután megláttam körübelül 5 méteres utat két lépéssel tette meg és utánna átugrotta a 2 méteres kerítésünket. Eléggé megijedtem. Nem mostanában volt, de azért még mindig érdekel, hogy mi is lehetett valójában. Még az érdekelne, hogy veszélyes-e vagy nem?

aki nem ért hozzá, és csak azért jön ebbe a kategóriába hogy röhöghessen, az létszíves hanyagoljon, mert az nem érdekel. köszi :) normális válszolokra vagyok kiváncsi :)

2012. febr. 5. 14:35
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
71%

Érdekes dolog. Először szkeptikusan álltam Én is hozzá. Nos akik nagyon tagadják, bizonyos dolgok létezését, merthogy az nem bizonyított tudományosan, azoknak megsúgom, hogy a tudományban csak is a kettős mérce alapján tudnak bármit is mérni. Egy alapjában véve olyan társadalomban, ahol a tudomány inkább az emberek kifosztását hivatott fent tartani, illetve a kapitalizmus van mindenek felett, úgy vélem lehetetlen hogy bármely tudós ember kockáztatná, az esetlegesen jó hírnevét azzal, hogy ilyeneket mérjen, főleg azok nem akiknek akár a technológia is rendelkezésükre áll, mert Ők nyilván nem akarnak elveszíteni mindent egy "humbug" miatt. Utána nézhet bárki hogy hány Professzor Doktor lett áldozata a saját hitének, egyszerűen lejáratják őket, mind a médiában, mind azokban a körökben ahol egy ilyen tanult ember mozogni szokott, rosszabb esetben "baleset" áldozatai lesznek. Ennek tudatában kicsit már érthetőbb miért nem bizonyítanak dolgokat tudományosan. Jó kérdés hogy jelen kérdés szerzője vajon igazat mond e. Szerintem ha valami az asztrál síkon mozog, hiába vagy érzékeny rá, nem fog neked kerítéseket átugrálni, mert az asztrális sík sokkal "hígabb" mint a fizikai világ, ergo, lazán átsétálna egy kerítésen. Mondjuk nem tudom hogy bizonyos anyagok befolyásolhatják e ezt az átfolyást a dolgokon. A véleményem az hogy akár elhiszem hogy láttad, akár nem, mivel Ő elmenekült (mondhatjuk ezt) így nem jelent veszélyt rád nézve, sokkal inkább valószínű hogy társaságra vágyott, de az is lehet hogy csak egy asztrál projekciót végző ember "lelkét" láttad, mivel egy erős és viszonylag gyakorlott egyénnél, a projekció a fizikai síkon is megjelenhet. Tudásom szerint a legtöbb szellem, és egyéb "szellemies" lény tudatos, vagy tudatallatti projekciót végző személy lehet. Az már megint más kérdés hogy csak Ember végezheti e ezt, vagy esetleg máshonnan származó jövevény. Ha valóban érzékeny vagy az ilyen dolgokra, akkor megoszthatod más tapasztalatidat is. Akár pm-be, kíváncsi lennék rá. Mellesleg ebből kiderülne nagyon hamar hogy csak hülyíted a népet, vagy tényleg van vmi.

Üdv. Gy

2012. febr. 6. 19:22
 32/54 anonim ***** válasza:
80%

"csőlátású vagy, nem kell mástis más irányba vezetni, az hogy te nem "látsz" ilyent"

Na témánál is vagyunk :D

Csőlátásúnak nevezed pedig te sem tudod mi volt az, láttál "valamit" amiben nem is vagy biztos hogy az volt aminek láttad és csak találgatsz, felteszel egy kérdést a >>>GYAKORIKÉRDÉSEK.HU-N<<< hátha valaki választ ad a képzelgéseidre. Nem állitom hogy hazudsz de azt sem hogy igazat beszélsz.

Ha tényleg ilyen történne veled akkor nem hiszem hogy itt vernéd a nyálad hanem kussolnál és utána járnál a dolognak komolyan, mert egy ilyen dolog úgy gondolom mély nyomot hagyhat az emberben. Aki ilyet tapasztal nem "XD"-zik nem vigyorog, nem okosítja és oltogatja a kételkedőket olyan szöveggel hogy "na teis aztán csőlátású vagy..." holott te sem tudsz semmit az okkult lényekről. Aki ilyet él át az komolyabban megfontolja mi bújkálhat a sötétben...

Sajnálom de nem tudom komolyan venni az ITT feltett kérdésedet mert teljesen nem életszagú. Egy polgárpukkasztónak is gyengén nevezhető viccet írtál le, és aki az ilyet komolyan veszi annak kivánom hogy vigyék el a 2 méter magas szürreális árnyéklények.

Megmondom neked őszintén, normálisabb magyarázat erre az hogy kibontakozó skizofréniában szenvedsz ha ilyet látsz... Mert 15-30 év között szokott ez előjönni.

Azt tanácsolom neked minden rosszindulat nélkül hogy ha valóban ezt tapasztaltad és 100%-ig biztos vagy benne és ez máskor is hasonló képek-hangok előfordulnak (ha igen akkor a válaszom első feléért részben bocsánatot kérek) akkor első dolog hogy pszichológushoz menj és a skizofrénia jeleivel kapcsolatban vizsgáltasd ki magadat. Ha a doki mindent rendben talál akkor pedig ne itt kérdezgess ilyeneket hanem okkult forrásokban nézz utána mert lehet nem hülyeséget láttál..

Ha viszont kamu az egész akkor húzd le magad a klotyón kis taknyos. Húzz vissza tanulni jövöhéten témazáró föciből.

Üdv

2012. febr. 6. 21:06
 33/54 A kérdező kommentje:
Figyelj, nagyon közel állnak hozzám ezek a dolgok, én nem azért így válaszolok, hogy nagyképü kis csitrinek nézzenek, hanem mert elegem van belőlük, és már nem tudok mást írni rájuk, aki csak idejön, és beszól, én nekem aztán írhat akárki bunkóságot, az XD meg azért van hogy magam "megnyugtassam", te aztsem tudod ki vagyok, úgy beszélj hülyeségeket, és itt kezdtem el a "kutakodást", mert ez egy ilyen oldal ha nem vetted volna észre, ha valami meg nem tetszik nem kell ide írni!!! Biztos nem fogok eltekinteni a sok ... mellett!!! És szerencsére volt norbális ember aki írt, és aki írt privátot, és már másholis kutakodtam, ha nem tudsz valamit, ne szólj be!!!!! XD
2012. febr. 6. 21:59
 34/54 anonim ***** válasza:
34%
Már megint XD. Amúgy az előző válaszolónak teljesen igaza van, holnap majd én is kifejtem bővebben a dolgokat.
2012. febr. 6. 22:41
 35/54 anonim ***** válasza:

Kedves Gy...régen nem láttam ilyen pozitív választ ööö bocs ezzel nem azt mondom h a legtöbb ország úti marhaságot elhiszed csak nyitott vagy.Nem beszélsz többes számba nem szúrtad le a kérdezőt.Végtére itt az lenne a "feladat" hogy mindenki megadja a formalitást állás pontjának.Kapsz egy szép nagy zöld pacsit.Ha meg valaki flegmázik ne csodálkozzon ha a kérdező 1 mondatból netán kilövi.

És szolidan megjegyezném---->A skizofrénia vagy szkizofrénia, agy hasadásos elmezavar kóros állapot, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása.Az ennek nyomán elterjedt "tudathasadás" kifejezést tévesen használják a skizofréniára és disszociatív személyiségzavarra is, összekeverve a két fogalmat. A valóságban a skizofrénia nem azonos a többszörös személyiséggel.A személyiség szétesése néha lassan alakul ki, máskor viszont hirtelen, heves zavarodottsággal, érzelmi nyugtalansággal kezdődik. Általában a serdülőkor táján jelentkezik, de kiala­kulhat későbbi életkorban is. Nők esetében kritikus a gyermekszülés és a változás kora.

Gyakori az asszociációk felbomlása, az önmagukban értelmes, de összefüggésükben értelmetlen szavak használata. Sokszor jelentkeznek vo­natkoztatási és üldöztetési téveszmék, észlelési és koncentrációs zavarok, (elsősorban akusztikus) hallucinációk, bizarr motoros aktivitások. Az érzelmi eltompulás mögött belső nyugtalanság feszül, amely olykor dührohamok formájában tör a felszínre.

Csajom is látott hasonlókat ezzel szemben ő nagyon kiegyensúlyozott, nem voltak dührohamai meg egyéb kellemetlenségek sose volt semibaj... a fentiekben felsoroltakban 1 sem igaz rá. És attól h én nem látom amit esetleg ő láthat (mert szerintem az ember egy kis koszfolt az univerzumban és elég sok mindent nem tud felfogni amivel néhány társuk képes együtt élni vagy kizárni az ilyen dolgokat) nem fogok sárga lapot kérni neki az orvostól.Én elfogattam hogy vannak dolgok amit nem értek.De olyanok is amik kamuk. Kíváncsi leszek mi lesz a kimenetele a vitátoknak...

2012. febr. 7. 08:13
 36/54 anonim ***** válasza:
35/35 ma 08:13 Köszönöm a választ, igazából pár hsz-embe erről is beszélek, nem feltétlen a hit, elég ha elfogadunk néhány dolgot. Nem vagyok a statisztikák híve, de kizártnak tartom h 7.000.000.000 ember közül annyian pénzre, hírnévre vágynának akik állítják léteznek néhányunk számára egyelőre felfoghatatlan dolgok. Az ember fejlődik, ez tagadhatatlan, és megállíthatatlan, ráadásul a legutolsó szkeptikus is érzi, mert nem attól van Bennünk feszültség mert szar a gazdaság, meg a politika meg ilyenek, hanem mert egy folyamat kellős közepén tartunk. Ennek a folyamatnak nincs dátuma, vagy gigászi égi jele, ez Bennünk zajlik. Annyit még hozzátennék, hogy itt is érvényes a mondás hogy: A negatív reklám is reklám. Valaki elolvas egy ilyen kérdést, elolvas egy alatta lévő választ hogy "persze persze Én is hallottam erről meg erről ami amúgy nagy baromság" de egy ilyen hozzászólásban minimum 3 olyan szó található amivel egy teljesen laikus ember is elindulhat az úton, hisz arra vonatkozóan nem tud senki semmit keresni hogy ez meg ez baromság e, csak arra hogy ez meg ez miről szól...
2012. febr. 7. 15:05
 37/54 anonim válasza:
Lehet, hogy az albertirsai repülő jeti volt, csak a sötétben nem látszott az arca
2012. febr. 7. 16:11
 38/54 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :)
2012. febr. 7. 16:26
 39/54 anonim ***** válasza:
2012. febr. 8. 15:47
 40/54 RaksashaGirl ***** válasza:

Ez valahogy olyan Jin-Jangosan jott le. :) Lehet osszegyujtom ezeket az emberekrt, Akik "furcsasagokat" eszlelnek(veletek vagyok, nyugi!), es konyvet, jegyzetet irnek belole. :) Egyebkent en is lattam hasonlo lenyeket, csak en meg par eve. Legutoljara mikor lattam a feketet, tok ijeszto volt, par masodpercig latszott, egy kislany vallat fogta. Eltunt, a kiscsaj meg hisztirohamot kapott valamiert.. a feheret eddig csak egyszer lattam, mikor a masodik evben az uj suliban elkezdtek cikizni, nagyon kivoltam, sirva fekudtem a szobaban, amikor egy nagyon halvany, fenyes feher alak jelent meg a szobam sarkaban. Hirtelen abbahagytam a sirast, felugrottam, es odaszaladtam, a valami eltunt, de utana maradt egy illatfelho, ami a csoki a banan es a karamella keverekere emlekeztetett(mai napig a kedvenceim). utana sokkal jobb kedvem lett, ujbol elkezdtem enni, tanulni..

a leiras nagyjabol megegyezik, kiveve hogy a fekete leirt esetenel a leny merete nagyjabol 1-1.5m lehetett, alig volt magasabb a tobbi embernel..

2012. febr. 10. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!