Láttam egy fekete, magas lény. és hát nem nagyon tudom,
hogy mi lehetett valójában. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Este mentem be az udvarunkba és a kutyám félve rohant hozzám, remegett és nyüszített. próbáltam megnyugtatni, de nem nagyon lehetett. Utána mentem tovább talán két-három lépést, és megláttam egy fura lényt.. körülbelül 2 méter magas lehetett, nem volt arca sem, hosszúkás megnyúlt alakja volt egy emberi alakhoz képest. Kicsit áttetszősebb volt. Azt biztosan tudom, hogy nem fizikai , hanem valamilyen asztzrális lény lehetett. Miután megláttam körübelül 5 méteres utat két lépéssel tette meg és utánna átugrotta a 2 méteres kerítésünket. Eléggé megijedtem. Nem mostanában volt, de azért még mindig érdekel, hogy mi is lehetett valójában. Még az érdekelne, hogy veszélyes-e vagy nem?
aki nem ért hozzá, és csak azért jön ebbe a kategóriába hogy röhöghessen, az létszíves hanyagoljon, mert az nem érdekel. köszi :) normális válszolokra vagyok kiváncsi :)
Nagyon szivesen a normális választ :)) Bármikor örömmel segitek. Bár legközelebb lehet nem a kertben kéne blottert nyalogatni.
2012. febr. 5. 21:17
24/54 A kérdező kommentje:
Köszi, és megfogadom a tanácsod..... XD
2012. febr. 5. 22:17
25/54 anonim válasza:
Ne is idegesítsd magad a komolytalan válaszokon. Ők egyszerűen alacsony szinten vannak bizonyos dolgok elfogadásához. Ez legyen az ő problémájuk, ne a tied!:)
2012. febr. 5. 22:20
26/54 A kérdező kommentje:
Igazad van 25/25!!! Én nem vagyok ideges, már elfogadtam, hogy van 1-2 sötétagyu "ember"!!! =)
2012. febr. 5. 22:26
27/54 anonim válasza:
Szellem volt nem?
2012. febr. 6. 11:35
28/54 anonim válasza:
Én ha nem is értek hozzá...a periférikus látásom jó, volt egy pár alkalommal kiszúrtam ilyeneket meg pár pillanatig mikor oda kaptam a fejemet láttam ilyen hogyhívjákot és azt vettem észre h agresszív vagyok olyankor és veszély érzetem van h gúvadjon meg, r*hattúl meg nem mondom mi volt még mind a mai napig de egyszer kétszer mikor rossz történt a közvetlen közelembe jelen volt.A magyar szentségelés összes formáját el használtam már ilyenkor mindíg bejön XD. Am korábban is tapasztaltál ilyet?
2012. febr. 6. 17:08
29/54 anonim válasza:
Persze, én vagyok a sötét agyú, amiért nem látok két méter magas áttetsző, arctalan, "asztrális" lényeket a kertben, akikről feltételezem, hogy veszélyesek. Hát neked is kicsavart világképed lehet, az biztos... Értem én, hogy ma már mindenki többnek akar mutatkozni, és többnek akarja hinni magát mint a nagy átlag, de higgyétek el, ezzel a sok baromsággal csak sokkal hülyébbnek fog mindenki nézni.
2012. febr. 6. 17:15
30/54 A kérdező kommentje:
Figyelj 29/29, az hogy te betokosodott, csőlátású vagy, nem kell mástis más irányba vezetni, az hogy te nem "látsz" ilyent, az gáz, ha nem volt ilyen tapasztalatod így jártál, aztán ha valami történik veled akkor meg emlékezz vissza mit írtál ide!!!! XD Már volt máskoris ilyen!! Köszönöm az ÉRTELMES VÁLASZOKAT!!!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!