Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy fekete, magas...

Láttam egy fekete, magas lény. és hát nem nagyon tudom, hogy mi lehetett valójában. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Este mentem be az udvarunkba és a kutyám félve rohant hozzám, remegett és nyüszített. próbáltam megnyugtatni, de nem nagyon lehetett. Utána mentem tovább talán két-három lépést, és megláttam egy fura lényt.. körülbelül 2 méter magas lehetett, nem volt arca sem, hosszúkás megnyúlt alakja volt egy emberi alakhoz képest. Kicsit áttetszősebb volt. Azt biztosan tudom, hogy nem fizikai , hanem valamilyen asztzrális lény lehetett. Miután megláttam körübelül 5 méteres utat két lépéssel tette meg és utánna átugrotta a 2 méteres kerítésünket. Eléggé megijedtem. Nem mostanában volt, de azért még mindig érdekel, hogy mi is lehetett valójában. Még az érdekelne, hogy veszélyes-e vagy nem?

aki nem ért hozzá, és csak azért jön ebbe a kategóriába hogy röhöghessen, az létszíves hanyagoljon, mert az nem érdekel. köszi :) normális válszolokra vagyok kiváncsi :)

2012. febr. 5. 14:35
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

M.I.B -eknek nevezik, Fekete ruhások [link] [link]

404-is ilyen, a Reptoidok alkalmazzák ezeket az embereket időnként összetakarítják a hullákat amit az idegenek csinálnak.

2012. febr. 11. 00:18
 42/54 anonim ***** válasza:

[link] [link]

[link]

[link]

melyikre hasonlított mert akkor slender man volt

2012. febr. 11. 17:19
 43/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg rakasashagirl-nek, nagyon érdekes és hasonló amit írtál!!
2012. febr. 11. 19:18
 44/54 anonim ***** válasza:

Szerintem a fanyüvőt láthattad. Egy magas emberszerű lény, egy ún. kriptid,(olyan lény, melynek létezése tudományosan nem bizonyított.), van aki szerint fehér, szürke, barna vagy fekete. De ebben minden leírás megegyezik:

Kb. két méter magas, vékony testalkata van és hosszú, vékony végtagjai.

További infó:

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 17. 16:13
 45/54 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem inkább kutyámajom volt. Honaalatt nemláttál egy centrifugát? vagy esetleg nemvolt vele egy aranyember. Én Csubakkára tippelek xD
2012. máj. 8. 18:33
 46/54 anonim válasza:
Enderman (minecraft)
2012. jún. 10. 20:48
 47/54 anonim ***** válasza:
61%
Endermannak kockafeje van.... xD
2012. jún. 13. 17:03
 48/54 gréta9812 válasza:
az
2012. szept. 2. 13:33
 49/54 gréta9812 válasza:

Az egy Enderdonoid volt...

Lehet hogy a kutyádat akarta át változtatni Endordonoid Rabszolga Harcossá úgy hogy NAGYON ismétlem NAGYON Vigyázzál magadra mert ha nem vigyázol könnyen elkaphat téged is át vázoltathat és ha agresszívan viselkedel vele akkor meg is ölhet Ezek a lények az Enon-500 bolygóról jönnek a földre hogy harcosokká változtassák az emberek nagy részét,mivel nem soká jönnek és elpusztítják a földet ISMÉTLEM ELPUSZTÍTJÁK A FÖLDET ha megtörténik akkor lesz nagy BUM-BUM!Ja és az emberi fajt és technologiáját is nagyon ismerik..

Üdv: Xeraya Parancsnok

2012. szept. 2. 13:43
 50/54 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

Nos... elítélem a helytelen és nagybetűvel való írást, a sok xD -zést. Ennek ellenére engem nagyon érdekel a téma, és mindenképpen szólni fogok, ha találkozok eggyel. Kérdés, hol volt a fehér, amikor fontolgattam az öngyilkosságot... na mindegy.

Többieknek:

Tiszteletem azoknak, akik kultúráltan mondták el a véleményüket, akármelyik oldalon is állnak.

Ezen kevés embert kivéve a válaszolóknak: Meg kéne adni a minimális tiszteletet annak, aki feltette a kérdést.

2013. febr. 10. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!