Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy fekete, magas...

Láttam egy fekete, magas lény. és hát nem nagyon tudom, hogy mi lehetett valójában. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Este mentem be az udvarunkba és a kutyám félve rohant hozzám, remegett és nyüszített. próbáltam megnyugtatni, de nem nagyon lehetett. Utána mentem tovább talán két-három lépést, és megláttam egy fura lényt.. körülbelül 2 méter magas lehetett, nem volt arca sem, hosszúkás megnyúlt alakja volt egy emberi alakhoz képest. Kicsit áttetszősebb volt. Azt biztosan tudom, hogy nem fizikai , hanem valamilyen asztzrális lény lehetett. Miután megláttam körübelül 5 méteres utat két lépéssel tette meg és utánna átugrotta a 2 méteres kerítésünket. Eléggé megijedtem. Nem mostanában volt, de azért még mindig érdekel, hogy mi is lehetett valójában. Még az érdekelne, hogy veszélyes-e vagy nem?

aki nem ért hozzá, és csak azért jön ebbe a kategóriába hogy röhöghessen, az létszíves hanyagoljon, mert az nem érdekel. köszi :) normális válszolokra vagyok kiváncsi :)

2012. febr. 5. 14:35
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
a leirás alap ján én a slenderman ra gondolok csak az nem átlátszo
2014. jún. 23. 18:53
 52/54 Pjnonstop ***** válasza:
egy Arum lehetett.és igen,veszélyesek,és emberi alakot is ölthetnek..
2016. jan. 17. 12:17
 53/54 Nagy Jona válasza:

Szia!

Nem tudom mi lehetett de lehet hogy valami Isteni

vagy földön túli jel volt.Ki tudja ha keresztény

vagy akkor esetleg kérdezd meg Istent az imádban

2016. júl. 13. 13:22
 54/54 anonim ***** válasza:
Én kb 10 éve jártam hasonlóan. Akkoriban mindig amikor besötétedett felkapcsoltam a nagyvillanyt és úgy gépeztem. Egyszer kimentem valamiért a konyhába és amikor mentem vissza a szobámba a szemem sarkából megpillantottam valamit az egyik sarokban de nem csak megpillantottam hanem éreztem is,hogy valami figyel engem. Pillanatok alatt végigfutott az agyamon,hogy látok valamit és ijedten felugrottam és odafordultam és láttam egy kb 180-195 cm magas tetőtől talpig fekete lényt. Éjfekete volt de talán még annál is feketébb a szeme hófehér volt a pupillája pedig fekete és csak állt a sarokban és bámult engem talán 2 percig néztük egymást mikor vissza ültem a székre és a monitort bámultam újra hátra fordultam de akkor már remegtem az ijedségtől és akkor már nem volt ott.
2021. máj. 17. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!