Láttam egy fekete, magas lény. és hát nem nagyon tudom, hogy mi lehetett valójában. Valaki segítene?
Este mentem be az udvarunkba és a kutyám félve rohant hozzám, remegett és nyüszített. próbáltam megnyugtatni, de nem nagyon lehetett. Utána mentem tovább talán két-három lépést, és megláttam egy fura lényt.. körülbelül 2 méter magas lehetett, nem volt arca sem, hosszúkás megnyúlt alakja volt egy emberi alakhoz képest. Kicsit áttetszősebb volt. Azt biztosan tudom, hogy nem fizikai , hanem valamilyen asztzrális lény lehetett. Miután megláttam körübelül 5 méteres utat két lépéssel tette meg és utánna átugrotta a 2 méteres kerítésünket. Eléggé megijedtem. Nem mostanában volt, de azért még mindig érdekel, hogy mi is lehetett valójában. Még az érdekelne, hogy veszélyes-e vagy nem?
aki nem ért hozzá, és csak azért jön ebbe a kategóriába hogy röhöghessen, az létszíves hanyagoljon, mert az nem érdekel. köszi :) normális válszolokra vagyok kiváncsi :)
Roppant érdekes számomra, hogy szinte minden nap akad egy hasonló kérdés, mely szerint ilyen-olyan teremtményeket láttak elvileg különböző emberek.
Most vagy egyetlen ember írkálja ezeket a kérdéseket, vagy valóban mindennaposak ezek a megmagyarázhatatlan természetfeletti entitások. Csak azt nem értem, hogy ha minden nap lát valaki legalább egyet, akkor hogy lehet, hogy az emberek 99%-a életében nem látott még egyet sem?
Hogy lehet, hogy még egy természettudós sem találkozott egyel sem?
Furcsa dolgok ezek bizony.
"Ha az emberek 99%-a nem látott volna, vagy tapaszatalt volna ilyesmi esetet, akkor, hogy hogy olyan sok ilyen kérdéssel találkozol? Nem ellentmondásos ez egy kicsit? Hm?"
Nem ellentmondásos.
Sokan hallucinálnak, beképzelnek dolgokat, hazudnak, vagy csak szeretnék hogyha léteznének ilyen dolgok "mert az olyan izgi lenne".
Tudod mi ellentmondásos? Az, hogy "állítólag" sokan látnak ilyesmiket, mégsincs tudományos bizonyíték a létezésükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!